שאלות תגובות וצחוקים כאן
מחכה להברקות בחזרהאתגר מעניין..
אהבתי את הרעויון , הברקה
ואוווו
ממש מאתגר
יש לי כבר רעיון לקלטת (שעדיין יש לנו...)
רעיון לביצוע גם אבל זה רעיון לציירים אז יש לחשוב על משהו אחר... (אני לא ציירת )
בקיצור אהבתי
אז תחפשי צייר/ת לעבוד איתו/ה.
בשביל מה יש פורום של איור
שפכטל וקומקום עובדים מדהים!
תודה!שפכטל וקומקום עובדים מדהים!
כן, זה היה מסרטי האנימציה הראשונים בישראל.סרטון?? אנימציה??
מה זה הדברים האלו?
נשמע לקוח מאיזה סרט בדיוני, כאילו כבר שנות ה2000...
אההה....כן, זה היה מסרטי האנימציה הראשונים בישראל.
הרסת! ברור שרק ככה! הניקוד ש @michal shiloni שמה בלבל אותי לרגעורק אצלינו זה הלך ככה?
צפה בקובץ המצורף 369451
אפשר הסבר?ורק אצלינו זה הלך ככה?
צפה בקובץ המצורף 369451
הסיפור הילד שניצל, הוא סיפור ענתיקה מסדרת מחניים המיטולוגית, בזמנו היה גם קלטת שמע של הסיפור, אני לא בדיוק זוכרת מה היה הסיפור, אני רק זוכרת שהוא היה הרבה ברקע כשהייתי ילדה...אפשר הסבר?
זה משהו אמיתי?
גם אני הבנתי ככה... אני איתך...רק שאלונת לקשיי הבנה .. הבנתי שהתכרזה אמורה להיות מעוצבת כאילו היא מוקרנת בתקופה של פעם, לא? או שהיא אמורה להיות גרסת 2018?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: