אני יודע שהיה מתבקש שהאתגר יהיה בנושא 'הפי אנד', או 'דימויים מוגזמים', או בענייני פאנץ' ודומיו, או לפחות בענייני טובישבט, אבל הרעיון הוא הרי לצאת מהשבלונה.
קצת להשראה.
זה היה במוצ"ש האחרון, בעקבות קידוש הלבנה. הכל התנהל באופן שיגרתי. קודם כל שאלנו זה את זה בהיסטריה היכן הלבנה, וכשנמצאה סופסוף הבטנו בה בריכוז רב. המתנו כמה רגעים ששכבת ענן שקופה ואטית תחלוף כבר, לאחר מכן פצח החזן ב"ברוך אתה" רועם שסחף את כולנו. בהמשך רקדנו מולה, ותבענו האחד את העומד לצדו "שלום עליכם", בדקנו את הציציות וקינחנו במעגל אחד גדול ומאולץ. לאחר מכן נפרדנו בברכת 'גוט וואך, גוט חוידש', והתפזרנו, נכונים ומזומנים לקפל את הטלית, להרגיע את הצרבת ולחפש שאריות חלה למלוה מלכה.
בדרכי הביתה, סמוך לזירה, עוצר לידי רכב, ובו צפונבון באיפור כבד עם עגיל בגבה. הוא שאל אותי בעיניים בורקות מהתרגשות "מה זה היה הדבר הזה שעשיתם פה? כאילו סוג של פולחן דתי כזה?" מסתבר שהאיש התבונן בנו במשך כל הזמן הזה, ולא הבין לאיזו פלנטה נפל פתאום.
עניתי מה שעניתי, (אשתדל לעדכן כשיחזור בתשובה), אבל פתאום קלטתי כמה מוזר, שלא לומר ביזארי, זה נראה בעיניים מנותקות. עומדים אנשים לבושי שחורים וחבושי גלגלים מפוארים באמצע הכביש, ממלמלים ומביטים ללבנה, ומדי פעם רוקדים כנגדה, ומקנחים בריקוד עייף שכזה.
כך נולד האתגר.
אולי יעלו כל אחד כמה שמתחשמק לו, ומתוכם יבחרו המשובחים, כלעיל, אם ממילא בוחרים חמישה סיפורים, אולי באמת אפשר להכניס כמהאולי ניתן לאפשר לכל אחד להעלות כמה קטעים, וביום רביעי לפרשת יתרו כל אחד יחליט איזה סיפור הוא מגיש לגמר?
סניורה @שריונה
קטע מעולה. ומעורר.
תודה!!
הפעם זה היה חתיכת אתגר.
לכתוב קודם בקובץ וורד, להשמיט מילים ולוודא שאכן זה לא עובר את ה250 מילים.
חשבתי שכתבת 200 מילה.
החרדים מצוננים על בסיס קבוע?תודה.
אני שבֶּחה.
לא, הבנות שיש להבּ יבּוּלדת מצודדות על בסיס קבוע.החרדים מצוננים על בסיס קבוע?
תשובה מצוינת:אולי ניתן לאפשר לכל אחד להעלות כמה קטעים, וביום רביעי לפרשת יתרו כל אחד יחליט איזה סיפור הוא מגיש לגמר?
ככל שמוגבלים יותר, הקטע יוצא טוב יותר. מניסיון.אם יש לכם טובים, שלא הכנסתם לאתגר- כולנו יותר מנשמח לקרוא אותם על גבי הבמה הזו של הנספח. כאן אין לכם הגבלות, לא בכמות החומר שאתם מעלים ולא על אורכו.
קדימה- תתחילו.
חסר לך שלא.וואו, הרבה זמן לא הייתי כאן. שמרתם לי מקום?
איזה אתגר הבאת, @משויטט, איזה אתגר.
מקווה להשתתף, מקווה מאד. תתפללו עלי
אמת, רק חבל להפסיד את כל השאר בשביל להשאר רק ברמה הגבוהה ביותר, לא כך?תשובה מצוינת:
ככל שמוגבלים יותר, הקטע יוצא טוב .
אם יש לכם טובים, שלא הכנסתם לאתגר- כולנו יותר מנשמח לקרוא אותם על גבי הבמה הזו של הנספח. כאן אין לכם הגבלות, לא בכמות החומר שאתם מעלים ולא על אורכו.
קדימה- תתחילו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: