בדיוק... מקצועי!אתגר נפלא. מהמקצועיים הזכורים לי. מצפה מאוד לקרב...
למה?אתגרי
האם המילה - 'משמעותי'מעניין אותי איך אמורים להגיד ואם יש הבדל יותר משמעותי.
המדריך לרוצח
שפריץ אחד וזהו, זה כל הסיפור.
הם שחורים ומגיעים בקבוצות גדולות, דווקא למקומות שלשם היית בטוח שלא יגיעו. אבל לא, נראה שאין מה שיעצור אותם.
הם מתרבים בקצב מהיר עד כדי אימה, והמראה המפלצתי הזה מעורר חלחלה. הם לא מבקשים רשות ולא שואלים אף אחד לפני שהם נכנסים, נראה שטקט לא נמצא בלקסיקון שלהם, ככל וקיים דבר כזה. האמת, נראה שהם חיים במערכת כללים משלהם שבה הפרטיות האנושית לא מהווה שיקול או ערך.
מאידך, התמימות שלהם כובשת לפעמים ואפשר להתפעם מהלכידות המשפחתית ומההרמוניה המופלאה שבה הם עובדים כצוות.
הבעיה מתחילה בגבולות. אם הם היו נשארים בשטח שלהם ולא פולשים לאזורי המחיה שלנו הכל היה בסדר, אבל עושה רושם שהם לא קוראים מפה, וזה מתבטא באיום על שטחי המחיה שלנו, דבר שאיננו יכולים לקבל בהבנה.
הם גם די אובססיביים בכל מה שקשור לאוכל, ותמיד תראה אותם מתנפלים עליו כאילו הרגע סיימו לצום. זה חמור שבעתיים כשזה פוגע במקורות המזון שלנו, מה שמאלץ אותנו לנקוט בפעולה החלטית שתשים לזה סוף.
אז הנה הגענו לפתרון, והוא גובה מחירים בנפש אך אין ברירה אחרת. זהו מהלך כואב אך נחוץ, מייסר לעיתים אך הכרחי.
שימו את נקיפות המצפון בצד, קחו K300 ליד ותנו שפריץ אחד, וזהו.
אהבתי."עשית גוונים?" אדל העבירה בטבעיות את השיער שלי בין אצבעותיה הדקות
"לא מה פתאום" עניתי, "ה' עשה לי"
נראה לי שהבנתי הכל חוץ ממה זה נורצ'ינים.נורצ'ינים
יש ארכיון מילים שיצר (את המילים, לא את הארכיון) הכותב המוכשר נתן גלנט.נראה לי שהבנתי הכל חוץ ממה זה נורצ'ינים.
אופס, חשבתי שרק אני ככה..."כתוב תגובה"
לא, אני לא לוחץ !
אמאלללללההההה,
לחצתי.
תודההקטע כתוב יפה. האם יש כאן אקדח דו קני? (1. חסה 2. סינר).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: