נספח לאתגר נספח לאתגר הצבע הירוק 23

אניגמאמין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
זה היה מוגזם מדי
1731829218862.png

שי יעקוב

משתמש צעיר
@אניגמאמין @מנהל ai
1. אין קיצור דרך בדף של האתגר לנספח.
2. שאלה בקשר לדירוג המשתמשים:
נראה לי שהרבה קוראים מדרגים לא לפי המקצועיות והעמידה בכללים של האתגר [כגון שיהיה רק צבע ירוק ולא עוד צבעים], אלא מדרגים לפי הרעיון [היצירתיות] של היוצר זה לא נראה לי כל כך הוגן..
אולי היה צריך לחשוב על דרך שיהיה גם מדרגים מקצועיים?

פנחס ציור עיפרון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
שאלה בקשר לדירוג המשתמשים:
נראה לי שהרבה קוראים מדרגים לא לפי המקצועיות והעמידה בכללים של האתגר [כגון שיהיה רק צבע ירוק ולא עוד צבעים], אלא מדרגים לפי הרעיון [היצירתיות] של היוצר זה לא נראה לי כל כך הוגן..
לגבי העמידה בכללים, אתה לא צריך לדאוג, עם זה לא עומד בכללים גם עם זה יזכה למספר הנקודות הרב ביותר היא לא תזכה באתגר
2.זה שמדרגים לפי היצירתיות זה כל הרעיון ועם התמונה עומדת בכללים איזה סיבה יש שלא תזכה?

אניגמאמין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
@אניגמאמין @מנהל ai
1. אין קיצור דרך בדף של האתגר לנספח.
2. שאלה בקשר לדירוג המשתמשים:
1. לא קשור אלי, אין לי דרך לערוך את ההודעה של המנהל...
2. אני התקשתי בזה גם, אבל אולי זה באמת העניין בדמוקטיה, שמה שהעם בוחר, גם אם הוא מטומטם.
(נראה לי לפעמים יש כאלה שמדרגים את עצמם, יש לפעמים יצירות לא מקוריות, לא יפות ולא עונות על הכללים שעולות, השאלה אם אפשר לבדוק את זה ולמנוע רמאויות)

שי יעקוב

משתמש צעיר
לגבי העמידה בכללים, אתה לא צריך לדאוג, עם זה לא עומד בכללים גם עם זה יזכה למספר הנקודות הרב ביותר היא לא תזכה באתגר
2.זה שמדרגים לפי היצירתיות זה כל הרעיון ועם התמונה עומדת בכללים איזה סיבה יש שלא תזכה?
אין לי בעיה שמדרגים גם לפי היצירתיות אבל כמו שאתה כותב תנאי בסיס שיעמוד בכללים
[מוזמן לעקוב באתגר שיש כמה יצירות שלא עומדות בכללים ומקבלים דירוג גבוה, ]
ח"ו עיני לא צרה בהם, גם אני נהנה לפעמים מהרעיון שלהם, אבל יש יוצרים אחרים שוויתרו קצת על הפופולריות כדי שהיצירה תעמוד בכללים..
בתקוה להבנה

שי יעקוב

משתמש צעיר
1. לא קשור אלי, אין לי דרך לערוך את ההודעה של המנהל...
2. אני התקשתי בזה גם, אבל אולי זה באמת העניין בדמוקטיה, שמה שהעם בוחר, גם אם הוא מטומטם.
(נראה לי לפעמים יש כאלה שמדרגים את עצמם, יש לפעמים יצירות לא מקוריות, לא יפות ולא עונות על הכללים שעולות, השאלה אם אפשר לבדוק את זה ולמנוע רמאויות)
נכון מאוד
התכוונתי לרעיון כגון שיהיה 50 % בחירה בידי המנהלים למשל או לכאלה שזכו כמה פעמים בדירוג גבוה

נתוש1212

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
איזה באסה רק עכשיו קולט שהיצירות שלי מחמישי ושיש נמחקו גם כן. ממש מבאס :(

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  39  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה