לדיונים ותגובות על האתגר:
http://www.prog.co.il/threads/אתגר-אמצע-חשוון-–-דו-שיח.326444/
http://www.prog.co.il/threads/אתגר-אמצע-חשוון-–-דו-שיח.326444/
נערך לאחרונה ב:
יופי של רעיון ושל אפיון דמויות!!!
שאלה בקטנה: יש נקודות בונוס על הופעת אורח של דמות שלישית?
הערה בקטנה: מטוטלת ולא מטולטלת
אם תשלמי לה- זה יכול להיות גם מטולטלת...הערה בקטנה: מטוטלת ולא מטולטלת
תודה. אני ממש לא פסיכואנליטיקאית, אבל עוסקת בטיפול והדרכה בתחום ההתנהגותי שהוא תחום מאוד מדעי, אמפירי ומדיד בניגוד לתיאוריות פסיכולוגיות שונות.@nechamizak הקטע תפס אותי חזק.
את מטפלת בפועל שככה הצלחת לחשוף את הבטן הרכה של המטפלים?
מילים של פסיכולוגים אינטלקטואלים בעליל.תודה. אני ממש לא פסיכואנליטיקאית, אבל עוסקת בטיפול והדרכה בתחום ההתנהגותי שהוא תחום מאוד מדעי, אמפירי ומדיד בניגוד לתיאוריות פסיכולוגיות שונות.
אז כן, יש לי פה ביקורת על הסמכה לא מקצועית בתחום, על שימוש לא זהיר בתיאוריות שקשה לחקור אותן, ועל הניו אייג' של המטפלים החדשים שלפעמים מעמידים את עצמם במרכז הטיפול במקום את מטופליהם.
מילים של פסיכולוגים אינטלקטואלים בעליל.
ואנכי הקטנה המנסה להבין בנבכי נפש האדם לא ירדה לסוף דעתה .
תוכלי להסביר לי כוונתך לפשוטי העם שכמוני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: