ביזנסטורי - אילה
משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
הנספח זה פה?
הלו??
מישהו שומע??
הלו??
מישהו שומע??
רק בשביל זה היה שווה האתגר...ובכן, שימו - ♥ (מי שלא יודע איך עושים את הלב הזה, לוחצים על אלט שמאלי, ובו זמנית על הספרה 3 במספרים הימניים)
אפשר לנסות את כל המספרים. יש שם אוסף צורות שימושיות...רק בשביל זה היה שווה האתגר...
נושא שקשור לעולם ההתחלה:מה הכוונה נושא בראשיתי?
נראה לי הייתי משנה את הפועל 'להלביש', אולי להרכיב, אולי משהו אחר.יש לי לא מעט ניסיון עם אנשים מהסגנון הזה, רחפנים שלולא תאמר להם מפורשות להלביש את הראש על הכתפיים הם ישכחו אותו באנשהו.
לעני"ד המשפט הזה מיותר.המשכתי לחשוב על כך בפליאה, פליאה שהיתה עזה יותר מכך שזוג ההורים הטרי שכח את הדבר היקר לו ביותר, לרגע.
מבחינתי זה הפאנץ', והוא לא נועד כדי לספק הסבר אלא כדי לעורר מחשבה.לעני"ד המשפט הזה מיותר.
גיחכה.גיחחה
וואלה! זה עד אלפיים ומשהו!אפשר לנסות את כל המספרים. יש שם אוסף צורות שימושיות...
ועכשיו אסור לה לאכול אותו ...זה היה חטיף שוקולד קטן, כשר,
איזה יופי!בום טראח!!!
זה התנפץ.
שברי זכוכית לכל עבר מתרוצץ.
אחפשנו כָּחפש עוד מוצץ.
בסדקים הדקים כחמץ.
אבל.......
איך אדע לבּוא ירח?!
כיצד הָהין להתרווח?!
בעוד הסיר על הפיר מתלקח.
לא, לא אסמוך על גָבֶר הצורח!!
עבר יום ויומיים וכבר "הִגדיש הסאה".
אהבתי את היָשַן, אך.. השתנת הדעה.
שאלתי את שכני ורִבבות טעה.
אקנה לי חדש שאדע...מה השעה!!?
שאלה: מה זה 'הָהין'?גָבֶר הצורח!!
מניחה שהמילה הייתה אמורה להיכתב "אהין". אכן, מלשון להעז.שאלה: מה זה 'הָהין'?
גם אני שמעתי בעבר איזשהו סיפור מעורפל על הרב מחפוד שזוהה בפקק ומל שם תינוק ברגע האחרון.@נודד - שמעתי סיפור דומה לפני כמה זמן, שהתרחש במציאות... על תינוק (אחד מתאומים) שנימול בתוך רכב ברגעים האחרונים של היום... (במקרה ההוא היולדת אפילו לא הייתה נוכחת... רק אבי הבן וחברו בתור סנדק...)
אכן סיפור מפעים!
האמת, זה מה שעלה לי מההתחלה אבל הייתי בטוחה שאני טועה...בס''ד
הגיע הזמן שלו להתחיל את סוף העולם.
משב רוח מקפיא בידר את פניו.
הוא נאנח, סוף העולם יחכה עוד רגע.
הוא הוריד את אחיו הקטן וסגר את החלון. אחר כך הביא לו פאזל מהמדף ושכנע אותו לשחק.
הקטנטן נרגע, והוא חזר לתכנית שלו.
ושוב הוא נאנח, והלך לזרוק זבל לבקשת אימו.
בפעם הבאה הוא עזר לחפש את המוצץ.
לאחר מכן ליווה את אחותו לחברתה,
סידר את החדר,
קילף תפוחי אדמה,
נדנד את התינוק,
אך בסוף, בלילה, שכולם נרדמו, הוא הדליק את הפנס מתחת לשמיכה,
והתחיל סוף סוף לקרוא את "סוף העולם דרומה".
ה' ירחם!ושוב הוא נאנח, והלך לזרוק זבל לבקשת אימו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: