מאמינה שזה רעיון. מצב קצה זה מצב שיגרום לקורא להרגיש בקצה- מצב כמעט בלתי אפשרי מבחינה רגשית או שכלית. לדוגמא: אדם שנוטה למות מעורר רחמים ותחושת פרידה אצל הקורא- ואדם שכועס מעורר הזדהות או עצבנות, שילוב של שני האנשים האלו בסיטואציה אחת יגרום לתערובת רגשות הנוגדים זה את זה אצל הקורא, ומביא אותו למצב קצה.הכוונה ממש נוטה למות וכו', או שזה רק רעיון למצב קצה?
חובה בקטע לכתוב רק על זה?כן, דווקא אדם נוטה למות.
אני חושבת שזה רגע קצה שבקצה..
חובה בקטע לכתוב רק על זה?
אטפל. ולי אישית נשמע יותר טוב 'אערב' ולא 'בערב' אבל זה באמת כבר ענין של טעם.אני יטפל בזה בערב.
תודה.@כלי מיתר , קטע נהדר!
אופס, צודק. אבל פתאום האפשרות של עריכה לא זמינה ליאם יורשה לי רק-
אטפל. ולי אישית נשמע יותר טוב 'אערב' ולא 'בערב' אבל זה באמת כבר ענין של טעם.
תודה.כתיבה ממש יפה ומרתקת וגם מאוד מתאימה לנושא האתגר
ברור שזה הכי יפה, גם יותר יפה ומרגש היה שבזכות זה שהוא סלח לו הבן המזדקן שלו מצא שידוך.מי שקורא מצפה ל ----- happy end
והיה יותר מרגש אם בסוף לפני פטירתו של רועי --באמת היה מגלה תעצומות נפש לסלוח
מה שבא לך... לדעתיזה יכול להיות גם נוטה למות כי עומדים להרוג את הגיבור?
והקטע צריך להיכתב במיוחד לאתגר? או שאני יכולה להעלות קטע שכתבתי בלי קשר?
גם לי הציק ה"יטפל",@כלי מיתר , קטע נהדר!
אם יורשה לי רק-
אטפל. ולי אישית נשמע יותר טוב 'אערב' ולא 'בערב' אבל זה באמת כבר ענין של טעם.
בערב- הכוונה מן הסתם לערב הקרוב אבל המשמעות יכולה להיות גם בעוד שנה. כשאומרים בערב זה בעצם מיודע באופן רגיל. כך שבעצם חסרה מילה כמו: הקרוב, האפשרי... כי אי אפשר ליידע בלי שברור על מה מדובר. כולנו יודעים שכנראה הכוונה לקרוב ביותר אבל מבחינה שפתית והגיונית זה לא מחייב.גם לי הציק ה"יטפל",
אבל מציק לי גם "אערב"...
יכול להיות שהכוונה להערב?אערב- הכוונה לערב הזה וכך גם המשמעות, ללא תוספות.
זה נראה כך.
יכול להיות שהכוונה להערב?
[עם ה' ולא עם א'?]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: