תפרסם מודעה נגד המיזםאבל שאני הכי צריך בו עזרה זה איך לפרסם את זה בעיר.
הכי פשוט ונוח
זה קובץ DOCS
עם הרשאת כתיבה לכולם
עושים טבלה מסודרת
עם עמודה לבעלי רכבים
ועמודה למעוניינים להצטרף לנסיעה
אפשר לכתוב מספר טלפון או כתובת מייל
אהבתי את הרעיון שלך, אשמח לעוד עצות בעניין.הכי פשוט ונוח
זה קובץ DOCS
עם הרשאת כתיבה לכולם
עושים טבלה מסודרת
עם עמודה לבעלי רכבים
כבעל רכב אני לא רואה את עצמי ניגש לטבלה כל פעם לפני נסיעה ומעדכן שאני יוצאהכי פשוט ונוח
זה קובץ DOCS
עם הרשאת כתיבה לכולם
עושים טבלה מסודרת
עם עמודה לבעלי רכבים
זה נועד בעיקר לאילו שנוסעים קבוע, שייקחו איתם אנשים לאזור העבודה שלהם.כבעל רכב אני לא רואה את עצמי ניגש לטבלה כל פעם לפני נסיעה ומעדכן שאני יוצא
יש יותר סיכוי שאני יציץ בצאט או במייל ויראה אם יש משהו שמחפש להצטרף
וכן במייל או צאט יותר ברור שהמידע עדכני מאשר בטבלה שאין שם רכיב אוטומטי של תאריך
אני חושב שאפשר לכתוב בטבלה הזאת, גם על הצ'אט, ולעשות שם רק לנסיעות חד פעמיות כמו שאתה כותב.כבעל רכב אני לא רואה את עצמי ניגש לטבלה כל פעם לפני נסיעה ומעדכן שאני יוצא
וכן במייל או צאט יותר ברור שהמידע עדכני מאשר בטבלה שאין שם רכיב אוטומטי של תאריך
אני מבין שעיקר התוכנית היא לנסיעות קבועותכבעל רכב אני לא רואה את עצמי ניגש לטבלה כל פעם לפני נסיעה ומעדכן שאני יוצא
אני חושב שמייל או צ'אט זה הכי טוב, בגלל הסיבה של התאריך, מה שאמרת למעלה שזה חיסרון בקובץ.אני חושב שאפשר לכתוב בטבלה הזאת, גם על הצ'אט, ולעשות שם רק לנסיעות חד פעמיות כמו שאתה כותב.
אני לא רוצה לפתוח כאן את הנושא אבל נשות תושבי ק"ס סובלות עד היום שאין להם תחבורה למקומות העבודה שלהם, בגלל המו"צים ורבנים למיניהם שדואגים לרוחניות, אז זה לא יהיה, מה שכן, אין עניין לחלק לאיזורים כי אין כל כך הרבה שנוסעות ברכבים ברמה כזאת שיגרום לכזה בלבול, אבל יש הרבה שנוסעים בכללי, ולכן זה שווה לפתוח, ולכאורה הכי כדאי לפתוח צ'אט שכל אחד יעדכן אחד יכתוב שהוא נוסע ואחד יכתוב שהוא צריך נסיעה וכך יתאמו אחד עם השני.אני מבין שעיקר התוכנית היא לנסיעות קבועות
עוד משהו שנראה לי כדאי ליצור איכשהו חלוקה לאיזורים כי המרכזיים הם ירושלים (הרבה מקומות שונים בתוכה) מודיעין ומרכז לאתריו
הייתי מוסיף משהו בסגנון בפיקוח מו"ץ או רב לכל שאלה הלכתית וממונית שתתגלע ולקביעת כללים מראש לדברים מצוים
לפי איך שידוע לי לנסיעה עד מודיעין עולה 15 שקל כל צד,יש ענין נוסף שכמה שאני זוכר לוקחים מחיר שמושפע ממספר נתונים שזה עלויות נסיעה תועלת הנסיעה בפרטי מול אוטובוס ולא יקר מידי ששוה עדיין לשלם ולא ליסוע באוטובוס גוגמא רמות יש הרבה קוים עד שם ובכ"ז מי שצריך באיזו סימטה רקוקה מהכבידש שווה לו כן ברכב ע"כ נראה לי שכשהרפומה (אם) תיכנס גם למו"ע אנשים יעשו חושבים מחדש
ו\או לא ירצו לקבוע עכשיו לזמן רחוק
לא ידוע לי מה שכתבת רק העלתי נקודהאני לא רוצה לפתוח כאן את הנושא אבל נשות תושבי ק"ס סובלות עד היום שאין להם תחבורה למקומות העבודה שלהם, בגלל המו"צים ורבנים למיניהם שדואגים לרוחניות, אז זה לא יהיה, מה שכן, אין עניין לחלק לאיזורים כי אין כל כך הרבה שנוסעות ברכבים ברמה כזאת שיגרום לכזה בלבול, אבל יש הרבה שנוסעים בכללי, ולכן זה שווה לפתוח, ולכאורה הכי כדאי לפתוח צ'אט שכל אחד יעדכן אחד יכתוב שהוא נוסע ואחד יכתוב שהוא צריך נסיעה וכך יתאמו אחד עם השני.
נסיעה בד''כ עולה 15לפי איך שידוע לי לנסיעה עד מודיעין עולה 15 שקל כל צד,
ולנסיעה לכל מקום אחר יותר רחוק עולה 20 שקל כל צד, תקנו אותי עם אני טועה,
אבל יכול להיות שיהיה שווה לשנות את הנושא הזה של המחירים,בכל אופן בשופ פנים ואופן לא בצ'אט כי זה בעיה חוקית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: