אפשר לשמוע למה?[הגענו למסקנא שזה עדיף מלקחת את הרכב לחניונים שם].
אנחנו טסים לחמישה ימים, חמישה ימים כפול 45 220 ש"ח, ועוד צריך לקחת שאטל פנימי מהחניונים מה שמוסיף זמן, ועוד שזה הזמן העמוס ביותר.אפשר לשמוע למה?
בדיוק, תוכל לשלוח לי כמה טלפונים אשמח מאוד. כיון שאני בעל רכב אין לי טלפונים שלהם.כל הדרייברים. יש בשפע.
בדיוק בשביל זה מתאמים עם דרייבר מראש, ואז אין שום תקלות.זה עולה 220 אבל אתה מקבל נסיעה הלוך ושוב
השאטל בנתבג יעיל מאוד
וצריך לקחת גם בחשבון שבחזור אתה עלול להתקע בתור אין סופי של אנשים שממתינים למונית שלא מגיע..
0765999543 - נהגים ללא סמרטפוניםבדיוק, תוכל לשלוח לי כמה טלפונים אשמח מאוד. כיון שאני בעל רכב אין לי טלפונים שלהם.
את ירושלמית, נכון?יש שירות הסעות לנתב"ג שנקרא נשר
אנחנו משתמשים בהם המון
ירושלים עולה 180, גם בשעות הלפנות בוקר.דרייבר לכל כיוון יעלה לכל הפחות 150 ₪ (מירושלים הרבה יותר)
נכון שהרכבת יותר מהירה אבל יש מצבים שעדיף רכב, לדוג' אני חזרתי לאחרונה ביום שישי, יש רכבת רק פעם בשעה, בנוסף מהרכבת עד הבית זה סיפור של לפחות 20/30 דק' באוטובוסירושלים עולה 180, גם בשעות הלפנות בוקר.
חבל לשלם יותר מזה.
בלי קשר, יש רכבת כל שעה, מתוך השדה תעופה - עד יצחק נבון, וזה יותר מהר מרכב/מונית/דרייבר [20 דק' מתחנה לתחנה].
מהר מבחינת דרך, לא מבחינת שקלול הנתונים - שאז אכן תלוי בעוד דברים.נכון שהרכבת יותר מהירה אבל יש מצבים שעדיף רכב, לדוג' אני חזרתי לאחרונה ביום שישי, יש רכבת רק פעם בשעה, בנוסף מהרכבת עד הבית זה סיפור של לפחות 20/30 דק' באוטובוס
לאו דווקא שעות עומס.במקום זה בלי לחץ של להספיק רכב וכו', בנחת יצאתי מהשדה, תוך כמה דק' הגיע השאטל, ותוך פחות משעה כבר הייתי בבית
בשעות העומס כנראה שאתה צודק כי אז נסיעה בכבישים היא סיוט, אבל תמיד צריך לקחת בחשבון את האוטובוס בתוך ירושלים עד הרכבת (אין שם חניון מסודר)
בשורה התחתונה, כל מקרה לגופו וכל כתובת בירושלים לגופהמהר מבחינת דרך, לא מבחינת שקלול הנתונים - שאז אכן תלוי בעוד דברים.
לאו דווקא שעות עומס.
עיקר השאלה עוד כמה זמן יש עד הרכבת, ומקום המגורים בי-ם.
[להעיר, שהרכת הקלה היא צמוד לתחנת יצחק נבון, כך שכבר כיום זה רלוונטי עבור חלקים גדולים בי-ם, ובעתיד אחרי שיגמרו את 'תוכנית החילון' של השכונות החרדיות בבר אילן, זה יהי' רלוונטי גם לכל תושבי הציר הזה]
תכתבו לי בפרטילמישהו יש טלפון של דרייבר / מונית אמין ודייקן בזמנים מירושלים לנתב"ג?
באמצע הלילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: