רק אם מאריכים דרך כביש 65 , אם נוסעים את כל הדרך עם 6 ממש לא עוברים ליד הכפריםכן
אמנם זה כביש ראשי
ולא ממש בסמטאות
הוייז יקח אותי בדר"כ הכל דרך כביש 6?
ואם אני בוחר כביש אגרה זה יקח אותי כל הדרך דרך כביש 6. בלי סטייה באמצע?אם מגדירים בוויז - שימנע מדרכי אגרה אז לא יקח דרך כביש 6
לא, הוא יקח אותך במסלול הכי קצרואם אני בוחר כביש אגרה זה יקח אותי כל הדרך דרך כביש 6. בלי סטייה באמצע?
אין שום בעיה לעבור בכביש 65 זה לא סמטאות כמו שזה נשמע מדובר בכביש ראשי בין חדרה לעפולה וטבריה כביש מרכזי מאוד עם מחלפים וגשרים שעוברים בו עשרות אלפי מכוניות ביום, הוא פשוט חוצה את אום אל פאחם לשניים ומדובר בישובים ישראלים לחלוטין,[אפשר לדמות אותו לשדרות בר לב בירושלים יש איזשהוא חשש ליסוע שם ?] הפעם היחידה שהכביש עלה לכותרות היתה בפרעות תשפ"א ואז עלו לכותרות עוד עשרות מקומות ברחבי הארץ כמו תל אביב יפו חיפה ירושלים ועוד ועוד... כך שאם תמנע מכולם עדיף לך לעבור לחו"ל...ואם אני בוחר כביש אגרה זה יקח אותי כל הדרך דרך כביש 6. בלי סטייה באמצע?
אין שום בעיה לעבור בכביש 65 זה לא סמטאות כמו שזה נשמע מדובר בכביש ראשי בין חדרה לעפולה וטבריה כביש מרכזי מאוד עם מחלפים וגשרים שעוברים בו עשרות אלפי מכוניות ביום, הוא פשוט חוצה את אום אל פאחם לשניים ומדובר בישובים ישראלים לחלוטין,[אפשר לדמות אותו לשדרות בר לב בירושלים יש איזשהוא חשש ליסוע שם ?] הפעם היחידה שהכביש עלה לכותרות היתה בפרעות תשפ"א ואז עלו לכותרות עוד עשרות מקומות ברחבי הארץ כמו תל אביב יפו חיפה ירושלים ועוד ועוד... כך שאם תמנע מכולם עדיף לך לעבור לחו"ל...
הכל נכון, אבל בסטטיסטיקה - לא היו שם אירועים מיוחדים מלבד אירועי שומר חומות, ואדרבא הרבה יותר בטוח מירושליםאם התכוונתם לואדי ערה.
מאז המתיחות אנחנו לא נוסעים משם
אלא מאריכים דרך מגידו ויקנעם.
הפיגוע האחרון היה ממש על ציר זה(צומת מגידו).
רק הקב"ה שומר וישמור צעדינו ונתיבותינו.
מנסיון אישי.אנחנו לא מכירים דרכים וסומכים על הוייז. כך שלא נוכל לבצע פנייה איפה שלא נראה לנו. כי אין לנו מושג כמה יאריך את הדרך, ואם בכלל דרך חלופית יותר טובה. אבל נשמע מהדברים פה שבסך הכל זה כבישים ראשיים.
המון המון מנוה יעקב ופסגת זאב נוסעים כל יום דרך בית חנינא,מנסיון אישי.
לא לסמוך על הוויז בעינים עצומות.
ניסה להכניס אותנו דרך בית חנינה ...
אם הוא מורה לכם להכנס לכפר ערבי (אף שהוא לא מוגדר כעוין)
להסתובב בחזרה(או להמשיך ולא לפנות)
הוא יחשב מסלול מחדש.
לא להשמע להוראותיו לעשות פרסה ולחזור.
בית חנינה זה מסלול קלאסי בירושליםמנסיון אישי.
לא לסמוך על הוויז בעינים עצומות.
ניסה להכניס אותנו דרך בית חנינה ...
אם הוא מורה לכם להכנס לכפר ערבי (אף שהוא לא מוגדר כעוין)
להסתובב בחזרה(או להמשיך ולא לפנות)
הוא יחשב מסלול מחדש.
לא להשמע להוראותיו לעשות פרסה ולחזור.
מחיפה לחריש דרך כביש 6 לא עובר בכפרים. כביש 75 ואז כביש 6 . אח''כ 65 וישר לחריש. אין כפרים באמצע.כאשר נוסעים מאיזור הצפון (נהריה, קריות) לחריש (דרך כביש 6) עוברים סמוך לכפרים ואום אל פאחם? או שזה סתם נראה במפה קרוב לכביש?
נוסע בכביש בממוצע פעמיים בשבוע.אם התכוונתם לואדי ערה.
מאז המתיחות אנחנו לא נוסעים משם
אלא מאריכים דרך מגידו ויקנעם.
הפיגוע האחרון היה ממש על ציר זה(צומת מגידו).
רק הקב"ה שומר וישמור צעדינו ונתיבותינו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: