ואז לפתור את הבעיה באופן מיידייכולה לקבל בשבילכם את הSMS אם יש צורך
נושא שדובר כאן בפרוג רבות לאחרונה
למשל
ההמלצה ברוב המקרים הייתה לחכות בלי לנסות להכנס לחשבון כמה ימים ואז לפעמים זה כבר לא דורש את האימות הזה.דחוף! איך אני מצליחה להיכנס אל המייל שלי?
הייתי על המייל ועברתי לכרטיסיה אחרת ופתאום הוא מראה לי הודעה שהם אתרו פעולה חריגה בחשבון ולכן הם חסמו את המייל, הבעיה היא שלא הזנתי מספיק פרטים לשחזור החשבון וכשאני מנסה דרך הפלאפון הוא כותב לי שכבר נעשו מדי הרבה ניסיונות עם המס' הזה ולכן כרגע הוא לו נותן שאני אנסה מאוחר יותר, כשנכנסתי בפרופיל...www.prog.co.il
או לחילופין למצוא מישהו מהאיזור שיכול לקבל סמס כהצעת
ואז לפתור את הבעיה באופן מיידי
תודה , זה רעיון איך אני יוצרת קשר...?נושא שדובר כאן בפרוג רבות לאחרונה
למשל
ההמלצה ברוב המקרים הייתה לחכות בלי לנסות להכנס לחשבון כמה ימים ואז לפעמים זה כבר לא דורש את האימות הזה.דחוף! איך אני מצליחה להיכנס אל המייל שלי?
הייתי על המייל ועברתי לכרטיסיה אחרת ופתאום הוא מראה לי הודעה שהם אתרו פעולה חריגה בחשבון ולכן הם חסמו את המייל, הבעיה היא שלא הזנתי מספיק פרטים לשחזור החשבון וכשאני מנסה דרך הפלאפון הוא כותב לי שכבר נעשו מדי הרבה ניסיונות עם המס' הזה ולכן כרגע הוא לו נותן שאני אנסה מאוחר יותר, כשנכנסתי בפרופיל...www.prog.co.il
או לחילופין למצוא מישהו מהאיזור שיכול לקבל סמס כהצעת
ואז לפתור את הבעיה באופן מיידי
עם @מלכי סלמון ?תודה , זה רעיון איך אני יוצרת קשר...?
לא בטוחה שזה עוזר,תודה , זה רעיון איך אני יוצרת קשר...?
יש מייל לגיבוי?בדיוק עכשיו אני תקועה עם הבעיה הזאת (לא אצלי , משהו אחר שאני מנסה לעזור לו)
אבל הבעיה שגם הסיסמה לא שמורה
המייל פתוח במחשב אחד אבל לא ניתן להתחבר לחשבון משום מחשב אחר כי נדרש SMS לטלפון ספציפי.
בעיה
יש לך נקודות שחזור במחשב?המייל שלי ננעל! הייתי באמצע שליחת מייל וזה רשם לי פג התוקף של הסיישן -משהו כזה...
שכחתי את הסיסמא של המייל, ואין לי איך להכנס...
יש למישהו רעיון??
דחוףף לי!
מה זה???יש לך נקודות שחזור במחשב?
בדקת מה שייעצתי לך בעניין השחזור?כתבתי לו שכחתי סיסמא ואז הוא נותן לי קוד אימות בSMS , אחרי שהוא מקבל את הקוד אימות של הטלפון
הוא נותן לי אופציה אחת לשלוח שוב קוד אימות אבל למייל שנסגר... שאין לי איך לקבל את הקוד
אני לא מצליחה... לא רואה פתח את שחזור המערכת..בדקת מה שייעצתי לך בעניין השחזור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: