דרוש מידע נמאס לי להשמין!!!

א.מ.ט

משתמש רשום
טווווב אז הסיפור הולך ככה...
זה מוכר בכל משפחה נראה לי.
הבחור החתיך והרזה שהכרנו מאז ומתמיד,
הבחור שבשדוכים אף אחד לא נבהל כשביררו עליו אם הוא שמן... ואף אחד לא היה צריך למרוח ולחרטט שהוא נראה טוב והוא לא שמן ממש לא! רק אולי אולי קצת מלללא... ומיד להסתייג שחלילה לא ישתמע לא נכון הוא נראה מעולה ובכלל לא שמים לב וכו' וכו' כי ...פשוט לא, הוא ממש רזה אין פה מה לדון
ו...לא עברו כמה חודשים ובחור הלז בא בשע"ט בברית הנישואין וכמובן הצטייד בנדוניה הגונה הכוללת סרייה של חולצות ממיטב החברות המובילות כמובן בגיזרה המחמיאה וההולמת לו
ואוי, בקושי עברו כמה חודשים, בקושי הספיקה הנערה להנות ממלאכת הגיהוץ לחולצות הבוהקות של התלמיד חוכע'ם החדש שלה
ו..הופה התהליך התחיל אט אט החלל התחיל להתמלאות, הכפתורים החלו לחייך ואפי קצת לקרוץ לסביבה.
ואז הוא נזכר שאולי הוא קצת השמין ומבטיח לעצמו בשו שו שבע"ה בפעם הבאה שהוא יבקר ליד הקופת חולים הוא יקפוץ רגע לעבור דרך המשקל הדיגטלי שבפרוזדור, אבל זה לא ממש דחוף כי זה מקסימום 2 קילו או במקרה הגרוע 3 קילו
ואז כשה'איישת חיל' הצעירה מתחילה לקבל מחמאות מהשוויגער על האוכל הטעים ושכנראה הוא גם מגרה מאד...
נופלגם לה האסימון שהאברכון שלה מתחיל לקבל קרס אברכית עדינה... ו... ו....איך לא?! לא נעים אבל הצג בקופת חולים כמובן מבשר על 10 ק"ג נוספים שנוספו לגופו הצנום של האברך החדש...
ובכן, זה בערך מה שקרה גם איתי אני נשוי בקושי חצי שנה, בחיי לא ידעתי מה זה דיאטה לא חשבתי להתקרב למשל לקולה זירו או לכל המאכלים הלא מגרים האלו,(מחילה ממי שנפגע...) כי מה העניין זה לא רלוונטי עבורי ופתאום אני קולט שאני חייב לעשות משהו
במטותא, מה עושים??? איך עושים דיאטה קצרה!! מועילה!! וקלה!!! ???(מקווה שיש דבר כזה' פליז' אין לי כח לסבול)
נשמע לי מפחיד!
מישהוא יכול לעזור לי בדיאטה כזו?
בבקשה!!!

120161

משתמש מקצוען
צדיק!
כסבתא ושויגער אני מציעה קודם כל להרגע
זה הכי נורמלי וסימן שטוב לך - ועל זה ב"ה אלף פעמים
הרבה בנים וחתנים עברו את התקופה הזו , הכל בסדר
קצת הוצאות בלתי צפויות חולצות ואולי חליפה.. בקטנה...
אני מציעה לחשוב על זה רק כעבור שנה ויותר
אם אין לך טבע שמן , לא יהיה לך קשה לחזור לעצמך ופשוט להגביל את הכמויות ובעיקר לוותר על קינוחים ומתוקים.
דרך אגב גם לרבנית זה טוב להוסיף קצת במשקל (אם היא כמו רוב הבנות....)

הבריסקער הנודד

משתמש מקצוען
צדיק!
ברוך הבא למועדון
זה המצב אצל כולנו מי יותר ומי פחות...
יתכן להוריד - בהחלט
אבל מה תעשה כאשר... יש שלום זכר, ברית, אירוסין, נשנושים בעיקר...
כבר אמר מי שאמר "כרס וזקן חצי רבנן".... - אולי דוקא תאמץ את הכרס קרוב קרוב אליך ומתלא אותה בש"ס ופוסקים
זה מסתדר מאוד מאוד יפה עם הפראק והעניבה - מנסיון...

מה זה20

משתמש פעיל
בחור שקל 3 ספרות, (חשב על קיצור קיבה!) החליט להוריד כמה שיותר פחמימות מהתפריט(חוץ משבת-אבל לא להתפרע) תוך זמן קצר הוריד 20 קילו! (עם פעילות).
עוד רעיון- אפשר לאכול הכל (טוב נו, לא רעלים...) ופשוט להגביל בכמות. עוזר למי שלא מסוגל לוותר על אוכל מסוים...
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

הבריסקער הנודד

משתמש מקצוען
בחור שקל 3 ספרות, (חשב על קיצור קיבה!) החליט להוריד כמה שיותר פחמימות מהתפריט(חוץ משבת-אבל לא להתפרע) תוך זמן קצר הוריד 20 קילו! (עם פעילות).
עוד רעיון- אפשר לאכול הכל (טוב נו, לא רעלים...) ופשוט להגביל בכמות. עוזר למי שלא מסוגל לוותר על אוכל מסוים...
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!
הכרות קרובה עם הבחור???
נשמע מענין - אולי תרחיבו על התפריט

הבריסקער הנודד

משתמש מקצוען
טווווב אז הסיפור הולך ככה...
זה מוכר בכל משפחה נראה לי.
הבחור החתיך והרזה שהכרנו מאז ומתמיד,
הבחור שבשדוכים אף אחד לא נבהל כשביררו עליו אם הוא שמן... ואף אחד לא היה צריך למרוח ולחרטט שהוא נראה טוב והוא לא שמן ממש לא! רק אולי אולי קצת מלללא... ומיד להסתייג שחלילה לא ישתמע לא נכון הוא נראה מעולה ובכלל לא שמים לב וכו' וכו' כי ...פשוט לא, הוא ממש רזה אין פה מה לדון
ו...לא עברו כמה חודשים ובחור הלז בא בשע"ט בברית הנישואין וכמובן הצטייד בנדוניה הגונה הכוללת סרייה של חולצות ממיטב החברות המובילות כמובן בגיזרה המחמיאה וההולמת לו
ואוי, בקושי עברו כמה חודשים, בקושי הספיקה הנערה להנות ממלאכת הגיהוץ לחולצות הבוהקות של התלמיד חוכע'ם החדש שלה
ו..הופה התהליך התחיל אט אט החלל התחיל להתמלאות, הכפתורים החלו לחייך ואפי קצת לקרוץ לסביבה.
ואז הוא נזכר שאולי הוא קצת השמין ומבטיח לעצמו בשו שו שבע"ה בפעם הבאה שהוא יבקר ליד הקופת חולים הוא יקפוץ רגע לעבור דרך המשקל הדיגטלי שבפרוזדור, אבל זה לא ממש דחוף כי זה מקסימום 2 קילו או במקרה הגרוע 3 קילו
ואז כשה'איישת חיל' הצעירה מתחילה לקבל מחמאות מהשוויגער על האוכל הטעים ושכנראה הוא גם מגרה מאד...
נופלגם לה האסימון שהאברכון שלה מתחיל לקבל קרס אברכית עדינה... ו... ו....איך לא?! לא נעים אבל הצג בקופת חולים כמובן מבשר על 10 ק"ג נוספים שנוספו לגופו הצנום של האברך החדש...
ובכן, זה בערך מה שקרה גם איתי אני נשוי בקושי חצי שנה, בחיי לא ידעתי מה זה דיאטה לא חשבתי להתקרב למשל לקולה זירו או לכל המאכלים הלא מגרים האלו,(מחילה ממי שנפגע...) כי מה העניין זה לא רלוונטי עבורי ופתאום אני קולט שאני חייב לעשות משהו
במטותא, מה עושים??? איך עושים דיאטה קצרה!! מועילה!! וקלה!!! ???(מקווה שיש דבר כזה' פליז' אין לי כח לסבול)
נשמע לי מפחיד!
מישהוא יכול לעזור לי בדיאטה כזו?
בבקשה!!!
עכשיו רק ת'אמת אחרי ההודעה הנוגעת לבטן כל כך - כתבת ובד בבד שתית כוס קוקה קולה קר עם כמה סיגרים וצי'פס קריספי???
תשובה דחחחווווףףףףף....

מה זה20

משתמש פעיל
הכרות קרובה עם הבחור???
כן
נשמע מענין - אולי תרחיבו על התפריט
לא בורקסים, עוגות, לחם- לפעמים (לפי מה שזכור לי) אבל לא לחם לבן! יש לחם של שובע שמחות, מכל מיני סוגים, מאד טעים גם למי שלא אוהב לחם מלא.

יותר חלבונים, ירקות-כמה שיותר, בכל מיני צורות. סלט, מבושל, אפוי, וכדו'.

לתחום את זמן הארוחות-לא לנשנש כל היום, ולשתות מים, לא מיצים וקולה...

קמח לבן- זו פחמימה ריקה. היא גורמת לתחושת רעב ולא משביעה בכלל. זאת הסיבה שאוכלים ממנה כל כך המון.

הבריסקער הנודד

משתמש מקצוען
כן

לא בורקסים, עוגות, לחם- לפעמים (לפי מה שזכור לי) אבל לא לחם לבן! יש לחם של שובע שמחות, מכל מיני סוגים, מאד טעים גם למי שלא אוהב לחם מלא.

יותר חלבונים, ירקות-כמה שיותר, בכל מיני צורות. סלט, מבושל, אפוי, וכדו'.

לתחום את זמן הארוחות-לא לנשנש כל היום, ולשתות מים, לא מיצים וקולה...

קמח לבן- זו פחמימה ריקה. היא גורמת לתחושת רעב ולא משביעה בכלל. זאת הסיבה שאוכלים ממנה כל כך המון.
נשמע פנטסטי
אבל תוך כמה זמן?
כי זה קשה לסחוב הרבה

מה זה20

משתמש פעיל
נשמע פנטסטי
אבל תוך כמה זמן?
הייתה התקדמות כבר כבר בחודש הראשון...
כי זה קשה לסחוב הרבה
זה לשנות את המח שלנו להתרגל לאכול בריא...
אם הבן אדם עושה דיאטה ובכל כף של סלט הוא חולם על פיצה, הוא יישבר מהר מאד... וברגע שהוא יסיים את הדיאטה, הוא יתנפל על כל מה שהיה אסור לו לאכול, ויעלה אפילו יותר ממה שהוא היה!

כמשנים את אורח החיים של אוכל בריא לא קשה בכלל, וגם לא סוחבים...
הכל עניין של הרגל, לדוג' אכלנו פעם פסטה ופתיתים מקמח לבן, עברנו למלא, והיום לא יכולים לסבול את הטעם של הלבן, אמיתי...

לארג'

משתמש סופר מקצוען
אתה אומנם בנורמה כמו רובינו
אבל אני דווקא מציע לך שעכשיו תתפוס את עצמך בידים אחרת בעוד שנה תמצא את המשקל קורס...

נערך לאחרונה ב:

כריתי

משתמש פעיל
הספר "חיים בריאים כהלכה" של הרב יחזקאל אסחייק,
חובה לכל אחד
גם בריאות ומוכח שמוריד גם הרבה במשקל.
ניתן להשיג בכל חנות ספרים

י.ד

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
גם אני נמצא בסירה הזו...
אבל יכול להיות שמה שאתה עכשיו זה המשקל התקין שלך
ומה שהיית עד היום רזה זה בגלל האוכל בישיבה וכדו'
כי מאז החתונה עליתי כמה קג'
אבל כבר כמה שנים שאני אוכל מה שבא לי
ולא עליתי מאז...

45244

משתמש רשום
1. לשתות הרבה מים, לפחות 1-2 כוסות בשעה. טיפ שעוזר ליישם את הטיפ הזה - להיות עם בקבוק צמוד. כשיש בקבוק בהישג יד אז שותים יותר.
2. להוסיף הרבה ירקות לתפריט היומי.
3 והכי חשוב - 5-6 שעות לפני השינה - אם רעבים אז להשתדל לאכול רק פירות וירקות. ככל שיותר סמוך לשינה אז להשתדל רק ירקות, כאמור בנוסף לשתיית מים מרובה. זה ממש ממש עוזר לרדת במשקל!
4. גם מאוד עוזר - בבוקר לשתות כוס מיץ לימון סחוט טרי על קיבה ריקה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה