עזרה נכנסים לאזור האישי באתר בנק הפועלים?

פנדורה

משתמש מקצוען
אנו נכנסים לאתר מהמחשב הביתי .

האם משהו יודע מה הסיבה לכך שלאחרונה האתר רושם
"זמנית לא ניתן לספק את השירות. אנא נסה שנית מאוחר יותר. תודה על הסבלנות"

והכי מוזר שבעבודה בעלי נכנס ללא בעיה....

קרה לכם? משגע אותנו.

קריקטורה

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
חבר שלי בעבודה שאל אותי אתמול ע"ז, והוא לא הצליח גם לא בגלישה בסתר.
כנראה איזשהי באג באתר של הבנק

אמא ומתכנתת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
גם לי זה קרה בעבר, וגם לאחותי. היא הצליחה לתפוס את התמיכה הטכנית שלהם שהסבירה שכשהם משדרגים את האתר - הם לפעמים משנים את הכתובת שלו או משהו ולכן מופיעה השגיאה (הם היו יכולים לפתור את זה בקלות ע"י הפניה מהדף הישן לחדש, אבל לא טרחו לעשות את זה....).

הפתרון הוא לחפש בגוגל "בנק הפועלים" ולהכנס דרך הקישור שמופיע שם, זה הקישור הנכון.

פנדורה

משתמש מקצוען
גם לי זה קרה בעבר, וגם לאחותי. היא הצליחה לתפוס את התמיכה הטכנית שלהם שהסבירה שכשהם משדרגים את האתר - הם לפעמים משנים את הכתובת שלו או משהו ולכן מופיעה השגיאה (הם היו יכולים לפתור את זה בקלות ע"י הפניה מהדף הישן לחדש, אבל לא טרחו לעשות את זה....).

הפתרון הוא לחפש בגוגל "בנק הפועלים" ולהכנס דרך הקישור שמופיע שם, זה הקישור הנכון.
גאונית! הצלחתי! :) :p
אכן הייתי נכנסת תמיד דרך אותו קישור ששמור לי במועדפים.

חגית קרמר

בניית אתרים פופולריים
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L

הסיבה היא אבטחת מידע.
אכן הייתי נכנסת תמיד דרך אותו קישור ששמור לי במועדפים.
הם חוסמים גישה דרך מועדפים.
ולכן הפתרון הוא חיפוש בגוגל, ככה הם יכולים לאמת שהגיעו לאיזור האישי מקישור בטוח, בלי זליגות מידע...

לייב - מיתוג פרסום ויח"צ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הסיבה היא אבטחת מידע.

הם חוסמים גישה דרך מועדפים.
ולכן הפתרון הוא חיפוש בגוגל, ככה הם יכולים לאמת שהגיעו לאיזור האישי מקישור בטוח, בלי זליגות מידע...
גם לי ככה הם אמרו.
ואכן, מאז שויתרתי על השימוש במועדים זה לא עושה בעיות.

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
לעיתים זה קורה בעיקר כשאינטרנט חלש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה