בהדרן זה לא רק וייז יש אופציה לווצאפ ,מייל ולאפליקציות מסוימות.
דרך המלך נראה לי זה רק וויז
לי יש הדרן ויש ווצאפ ומייל ועוד הרבה אפליקציות אם רוצים.בדיוק הפוך, הדרן חסום הרמטית לכל הדברים חוץ מוויז,
דרך המלך נפרץ בקלות גם לדברים לא כשרים בכלל.
מכשיר שקניתם לפני כמה זמן ?דרך המלך נפרץ בקלות גם לדברים לא כשרים בכלל.
אני עם דרך המלך, וממש מרוצה!האמת זה ממש מוזר
אני שומע מכ"כ הרבה חברים עם דרך המלך שמורצים עד הגג, לא הצליחו לפרוץ אבל אולי גם לא ניסו מידי...
מצד שני בפרוג יש כאלה שממש שוללים מכל וכל...
קשה להבין מה באמת קורה ועדכני ונכון להיום...
אם נעזוב רגע כשרות- מבחינת איכות המכשירים הקליט ה והשירות- מי נגד מי?
אני מתאר לעצמי שזה ככה , ולכן רוצה להבין אם יש מקור ושורש לדבר...מי ששולל את דרך המלך לא שולל בגלל שראה בו באמת
הוא שולל בגלל ששמע מחבר שראה פשקוויל באיזה קרן רחוב שאוסר לקחת מכשיר שלא נבדק על ידי הוועדה לענייני משהו הספציפית שמו"ל הפשקוויל מאמין בה
בדיוק כמו אלו שצועקים שאסור להיכנס לכאן אפ' שזה מסונן ואפ' לפרנסה בגללל ששמעו מקובי לוי שיש אברך היכן שהוא שקנה מחשב ואחרי שבוע ברח לחו"ל ועד עצם היום הזה גם שם עם גויה רח"ל.
מאיפה אתה יודע ?! קטונתי מלהתווכח עם נביאים...מי ששולל את דרך המלך לא שולל בגלל שראה בו באמת
שירות מצויין.לקבל פחות שירות(כך אומרים)
מבחינתי החדישם זה מספיק לי.מאיפה אתה יודע ?! קטונתי מלהתווכח עם נביאים...
אבל, מכשירים שנמכרו עד לפני שנתיים בערך, יכולתי לפרוץ.
את החדשים אינני יכול. לא יודע עד כמה הוא הצליח לעדכן את הישנים שיהיו כמו החדשים.
(ע"מ לזכות את הרבים, הסברתי לבעלים של דרך המלך כמה פרצות, ותוקנו.)
של מי? כתבת שיש לך דרך המלך.....שירות מצויין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: