בקשה ניתוק טלוויזיה מהמולטימדיה של הרכב

מאירקה'

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
איך אפשר לנתק אפשרות צפייה בטלוויזיה במולטימדיה של הרכב? מדובר במערכת ללא אינטרנט, עם ניווט של IGO ועם נגן, רדיו. אבל גם טלוויזיה, מה עושים?

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
בטוח שזה עובד?
נשמע נורא מוזר...

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
בטוח שזה עובד?
נשמע נורא מוזר...
נשמע יותר נורא מאשר מוזר... נורא ואיום!

אבל בלי רשת או ויי פיי לא תיתכן קליטת טלווזיה, אלא אם כן יש לך צלחת קליטה על הרכב. אם כן, פשוט להוריד את זה...

מאירקה'

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
נשמע יותר נורא מאשר מוזר... נורא ואיום!

אבל בלי רשת או ויי פיי לא תיתכן קליטת טלווזיה, אלא אם כן יש לך צלחת קליטה על הרכב. אם כן, פשוט להוריד את זה...
מה לעשות אבל זו המציאות, רואים שם טלוויזיה "חינוכית" של כאן 11 בצורה מאד מאד איטית, ותקועה. אבל כמובן גם את זה אני מעוניין "להעיף"

שלחן עורך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
עריכה תורנית
מה לעשות אבל זו המציאות, רואים שם טלוויזיה "חינוכית" של כאן 11 בצורה מאד מאד איטית, ותקועה. אבל כמובן גם את זה אני מעוניין "להעיף"
אח שלי, זה לא ה'חינוכית' בצורה איטית, זה מצלמות הרוורס...

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
זה אמור להיות חלק נפרד ולא בצורה מובנית בתוך המערכת

שירת הלווים

משתמש פעיל
יש דבר כזה שמחובר ללא אינטרנט.
תחפש 2 מדבקות נמוכות ורחבות, בדרך כלל ממוקמות באיזה שהו חלון עליון. מדבקות שקופות שעליהם כמין ציור עדין של סלסול עגול לבן.
זה הקולט.

מאירקה'

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש דבר כזה שמחובר ללא אינטרנט.
תחפש 2 מדבקות נמוכות ורחבות, בדרך כלל ממוקמות באיזה שהו חלון עליון. מדבקות שקופות שעליהם כמין ציור עדין של סלסול עגול לבן.
זה הקולט.
אכן, מצאתי, והם מחוברים לחוטים, האם אני חותך וזהו? או שזה יכול לעשות איזשהו קצר?

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
אכן, מצאתי, והם מחוברים לחוטים, האם אני חותך וזהו? או שזה יכול לעשות איזשהו קצר?
תחתוך
לכאורה זה אמור לנתק ולא אמור להיות קצר (יכול להיות שגם רדיו לא יהיה לך בגלל זה)

מאירקה'

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תחתוך
לכאורה זה אמור לנתק ולא אמור להיות קצר (יכול להיות שגם רדיו לא יהיה לך בגלל זה)
לא איכפת לי, שלא יהיה, אני יכול להמציא לבד שטויות, לא צריך לשמוע אותם מאחרים.

שלמה ברנד

משתמש פעיל
לא אמור להיות קצר מזה אבל אם אתה מפחד אז אפשר להוציא את המולטימדיה ולנתק לו את האנטנות
באיזה רכב מדובר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה