נשמע יותר נורא מאשר מוזר... נורא ואיום!בטוח שזה עובד?
נשמע נורא מוזר...
מה לעשות אבל זו המציאות, רואים שם טלוויזיה "חינוכית" של כאן 11 בצורה מאד מאד איטית, ותקועה. אבל כמובן גם את זה אני מעוניין "להעיף"נשמע יותר נורא מאשר מוזר... נורא ואיום!
אבל בלי רשת או ויי פיי לא תיתכן קליטת טלווזיה, אלא אם כן יש לך צלחת קליטה על הרכב. אם כן, פשוט להוריד את זה...
אח שלי, זה לא ה'חינוכית' בצורה איטית, זה מצלמות הרוורס...מה לעשות אבל זו המציאות, רואים שם טלוויזיה "חינוכית" של כאן 11 בצורה מאד מאד איטית, ותקועה. אבל כמובן גם את זה אני מעוניין "להעיף"
הלואי שהיו מראים "שם" רק מה שרואים במצלמת הרוורס שלי.אח שלי, זה לא ה'חינוכית' בצורה איטית, זה מצלמות הרוורס...
לא ולא, זה כנראה מקלט קטן שמתחבר ללויין.יש לך מודם סלולרי או טלפון חכם ברכב?
אכן, מצאתי, והם מחוברים לחוטים, האם אני חותך וזהו? או שזה יכול לעשות איזשהו קצר?יש דבר כזה שמחובר ללא אינטרנט.
תחפש 2 מדבקות נמוכות ורחבות, בדרך כלל ממוקמות באיזה שהו חלון עליון. מדבקות שקופות שעליהם כמין ציור עדין של סלסול עגול לבן.
זה הקולט.
תחתוךאכן, מצאתי, והם מחוברים לחוטים, האם אני חותך וזהו? או שזה יכול לעשות איזשהו קצר?
לא איכפת לי, שלא יהיה, אני יכול להמציא לבד שטויות, לא צריך לשמוע אותם מאחרים.תחתוך
לכאורה זה אמור לנתק ולא אמור להיות קצר (יכול להיות שגם רדיו לא יהיה לך בגלל זה)
עד כאן. זה שאלה לחשמלאי רכב.אכן, מצאתי, והם מחוברים לחוטים, האם אני חותך וזהו? או שזה יכול לעשות איזשהו קצר?
טויוטה פריוס 2010לא אמור להיות קצר מזה אבל אם אתה מפחד אז אפשר להוציא את המולטימדיה ולנתק לו את האנטנות
באיזה רכב מדובר
יוק פתחתי כזה מסך למישהו וראיתי שיש כניסה לאנטנה לTV שזה הטלויזיה אז צריך פשוט לפתוח את המערכת ולנתק או לחתוך אותו אם אתה צריך עזרה באיזור בביתר אני יכול לעזור לךטויוטה פריוס 2010
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: