ניתוקים באינטרנט - למי לפנות?

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שהאינטרנט עובד - הכל טוב ויפה
הבעיה מתחילה - שפתאום יש ניתוקים. כלומר - פתאום האינטרנט מתנתק, אחרי כמה זמן מתחבר ואז יש אינטרנט. ופתאום שוב פעם ניתוק חיבור ניתוק חיבור וכו'
לפעמים יש ימים שאין ניתוקים. ולפעמים זה פשוט משגע את השכל - ניתוק-חיבור, ניתוק - חיבור
למי פונים במקרה הזה
אינטרנט נטפרי עם 019
תודה מראש

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
הבעיה מתחילה - שפתאום יש ניתוקים. כלומר - פתאום האינטרנט מתנתק, אחרי כמה זמן מתחבר ואז יש אינטרנט. ופתאום שוב פעם ניתוק חיבור ניתוק חיבור וכו'
לפעמים יש ימים שאין ניתוקים. ולפעמים זה פשוט משגע את השכל - ניתוק-חיבור, ניתוק - חיבור
למי פונים במקרה הזה
אינטרנט נטפרי עם 019
תודה מראש
קוי או סטיק?

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני עברתי סרט כזה של חודשים, ניתוקים שוב ושוב וכל אחד זרק את הבעיה מאחד לשני
חשבתי שאני משתגעת, ה' עזר רגע לפני שזה קרה, נציג אחד שכנראה יותר הבין מהאחרים אמר לי שהכל נראה תקין לחלוטין ואולי זה כבל תקול, לא היה לי מה להפסיד ירדתי וקניתי כבל רשת חדש, הכנסתי והבעיה חלפה!!!!

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לבדוק אם הראוטר תקין (אם הוא פרטי)
ולפנות ל 019 (תשתית)

איך אני רואה אם הוא תקין?
ו...
אני עברתי סרט כזה של חודשים, ניתוקים שוב ושוב וכל אחד זרק את הבעיה מאחד לשני
חשבתי שאני משתגעת, ה' עזר רגע לפני שזה קרה, נציג אחד שכנראה יותר הבין מהאחרים אמר לי שהכל נראה תקין לחלוטין ואולי זה כבל תקול, לא היה לי מה להפסיד ירדתי וקניתי כבל רשת חדש, הכנסתי והבעיה חלפה!!!!

אולי באמת זה הבעיה - מקווה...
(אבל אם הראוטר לא תקין, אז זה לא יעזור - אבל איך אני אדע אם זה תקין - כי לפעמים זה עובד יופי יופי ולפעמים משגע את השכל....)

אייקוד

משתמש פעיל
היה לי לאחרונה בדיוק אותו מקרה
הזמנתי טכנאי מ 019, הגיע, בדק את החיבורים והכל היה תקין.
האשמה נפלה על הראוטר הישן - דגם של בזק מלפני עשור...
הטכנאי הביא ראוטר חדש (שאגב אפשר לקנות אותו בכל חנות מחשבים), חיבר מחדש וב"ה מאז לא היו ניתוקים

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
למי פונים במקרה הזה
אינטרנט נטפרי עם 019
תודה מראש
פונים לספק שלכם.

(עצה טובה לכולם: לפני שפותחים אשכול בפרוג על תקלות אינטרנט, תדברו עם חברת התקשורת. חלק מהתקלות יפתרו באופ מיידי. במידה ולא, יהיה שייך להתייעץ ולהיעזר באחרים)

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איך אני רואה אם הוא תקין?
ו...

אולי באמת זה הבעיה - מקווה...
(אבל אם הראוטר לא תקין, אז זה לא יעזור - אבל איך אני אדע אם זה תקין - כי לפעמים זה עובד יופי יופי ולפעמים משגע את השכל....)
אצלי הם החליפו לי ראוטר ולא עזר! הכבל היה בעיה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה