מדובר בניתוח פשוט, מגיעים בבוקר ומשתחררים בערב.אשמח למידע לגבי ניתוח בקע לילד קטן. האם יש דרך להימנע מניתוח? עדיפות לשר"פ/בית חולים מסויים או שלא משנה? סיכונים, וכו'.
תודה.
אני צריכה לעשות מחר או מחרתיים ניתוח בגלל בקע מפשעתי לתינוקת בת חודשיים וחצי.מדובר בניתוח פשוט, מגיעים בבוקר ומשתחררים בערב.
אנחנו עשינו בתל השומר, המנתח לא היה ביליק, לא זוכרת את שמו.אני צריכה לעשות מחר או מחרתיים ניתוח בגלל בקע מפשעתי לתינוקת בת חודשיים וחצי.
היינו אצל דר ביליק (הוא כבר לא מנתח בתל השומר) .
הוא שלח אותנו לתל השומר
מישהו היה שם. ואיך הרופאים?
זה טוב שם או כדאי ללכת למקום אחר?
ממה שכתוב באתר שלהם המנהל הינו : דר דניאל שנהר.אנחנו עשינו בתל השומר, המנתח לא היה ביליק, לא זוכרת את שמו.
מברור שעשינו אמור שיש 3 מנתחים ששלושתם מעולים!
אבל זה מידע מלפני 8 שנים...
בטח בעלי יזכור אם אשאל אותו, אני ממש לא.ממה שכתוב באתר שלהם המנהל הינו : דר דניאל שנהר.
ויש עוד 2 רופאים : דר גיל הר זהב ודר גדעון קרפלוס.. זה אומר לכם משהו השמות האלו?
והניתוח שעשיתם זה גם היה לבקע מפשעתי לתינוק קטן?
תודה
בעלי עשה כשהיה ילד קטן ניתוח בקעאשמח למידע לגבי ניתוח בקע לילד קטן. האם יש דרך להימנע מניתוח? עדיפות לשר"פ/בית חולים מסויים או שלא משנה? סיכונים, וכו'.
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: