ניקית שהיא רכזת חברתית, שתצביע!

גרנולה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני מכירה אחת :)
עוזר?!

גרנולה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מאהמם;1585964:
עוזר- שאם היא ניקית כאן- שתגידי לה להצביע:)

היא לא ניקית.
נראה לי אני אגיד לה להירשם כדי להצביע ;) :rolleyes:

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
גם אני מצטרפת להנ"ל

...

קבצים מצורפים

• Index_finger.JPG
    KB 94.1 · צפיות: 41

בפ

משתמש רשום
נו אנחנו בסקרנות ובמתח למה את צריכה ניקיות שהן גם רכזות חברתיות?

מאהמם

משתמש פעיל
למה?
כי גם אני רכזת חברתית:D
ואני מרגישה פספוס שאין פורום של רכזות חברתיות.

אני חושבת שפורום כזה יכול להיות מושלם לכל רכזת ויכול להזניק תוכניות בסמינרים ברמה אחת מעל.
כי בד"כ אין לרכזת זמן להתקשר ולשמוע רעיונות של רכזות אחרות ובוודאי אין לה זמן לספר בפירוט את מה שהן עשו.
וזה חבל.
אם יהיה פורום שבו כל אחת מעלה רעיונות, אז דבר ראשון בשביל פעם אחת לספר ושזה יכול לשמש רבות אחרות- יש עוד סיכוי שישתפו אותנו.

דבר שני , בפורום אפשר לבקש עצה או רעיון בלי להפריע לשני, והוא יראה את זה ויענה לו כשיתאפשר, מה שמאפשר הרבה יותר נעימות לשאול ולהתיעץ.

דבר שלישי,הרעיונות גם אם בשביל לא להעתיק לגמרי- יכולים לתת השראה וזה העיקר מה שרכזת צריכה.

כל רכזת עובדת במקום מסוים ומטבע הדברים יש דברים שהיא מקובעת אליהם כי כך תמיד עשו,זה פותח את הראש לשמוע עוד סגנונות ולגלות עולם חדש.

ובכלל אפשר להגיע ביחד לדילים משתלמים,
לשמוע מנסיון של אחרות, לשאול ולהענות כמו בפורומים האחרים מהרגע להרגע. וזה יכול לחסוך המון שעות, בד בבד עם הצלחות חדשות מזוית אחרת.

אז חברותי למקצוע, אם מישהי מזדהה איתי וחושבת שזה אכן נחוץ- ורוצה לבוא ולהרים את הכפפה "ש-ת-ק-ו-ם-..."

רמז

משתמש מקצוען
נכתב ע"י מאהמם;1586927:
למה?
כי גם אני רכזת חברתית:D
ואני מרגישה פספוס שאין פורום של רכזות חברתיות.

אני חושבת שפורום כזה יכול להיות מושלם לכל רכזת ויכול להזניק תוכניות בסמינרים ברמה אחת מעל.
כי בד"כ אין לרכזת זמן להתקשר ולשמוע רעיונות של רכזות אחרות ובוודאי אין לה זמן לספר בפירוט את מה שהן עשו.
וזה חבל.
אם יהיה פורום שבו כל אחת מעלה רעיונות, אז דבר ראשון בשביל פעם אחת לספר ושזה יכול לשמש רבות אחרות- יש עוד סיכוי שישתפו אותנו.

דבר שני , בפורום אפשר לבקש עצה או רעיון בלי להפריע לשני, והוא יראה את זה ויענה לו כשיתאפשר, מה שמאפשר הרבה יותר נעימות לשאול ולהתיעץ.

דבר שלישי,הרעיונות גם אם בשביל לא להעתיק לגמרי- יכולים לתת השראה וזה העיקר מה שרכזת צריכה.

כל רכזת עובדת במקום מסוים ומטבע הדברים יש דברים שהיא מקובעת אליהם כי כך תמיד עשו,זה פותח את הראש לשמוע עוד סגנונות ולגלות עולם חדש.

ובכלל אפשר להגיע ביחד לדילים משתלמים,
לשמוע מנסיון של אחרות, לשאול ולהענות כמו בפורומים האחרים מהרגע להרגע. וזה יכול לחסוך המון שעות, בד בבד עם הצלחות חדשות מזוית אחרת.

אז חברותי למקצוע, אם מישהי מזדהה איתי וחושבת שזה אכן נחוץ- ורוצה לבוא ולהרים את הכפפה "ש-ת-ק-ו-ם-..."

מה עם http://www.ftk.co.il/ftkForum/

רִפְקִי.

משתמש סופר מקצוען
שיא שיא הבעד :)

חסר לי מאד, מרגישה חייל בודד כזה, במקצוע שכל כך דורש השתפשפות עם עוד אנשי מקצוע!

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
הייתי.
בטוחה שפורום כזה יהיה יעיל ומוסיף.

חני

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה