ניסיתם להיות משווקים של פוראוור? איך זה היה?

Savyon

משתמש פעיל
בשיטת חבר מביא חבר
העיתונים מפוצצים במודעות של "בואי תהיי גם את משווקת של מוצרי פוראוור..." ותרוויחי עשרות אלפים בחודש ללא מאמץ...
בפועל, הם רק מציעים לי לקנות ערכה ולנסות למכור אותה. אבל הרווח הגדול הוא לא ממכירת המוצרים, אלא, מגיוס של עוד אנשים שיקנו גם גם את הערכה וינסו למכור אותה (כלומר הרווח שלהם יהיה אם הם יגייסו עוד ועוד שיקנו את הערכה וכו' וכו' וכו' (אם קניתי את הערכה, מי שהביאה אותי מרווחיה עליה 25% וכך גם אם אני מגייסת משהו לקנות את הערכה אני מרוויחה עליו וכו וכו וכו )
נשמע כמו כסף קל....
יש פה משהו שניסה?[
לא ככ הבנתי את הרעיון העומד כאן

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
מי שבנויה לזה מצליחה, מי שלא- לא!
מכירה מהמעגל הקרוב כמה שעוסקות בזה.
אחת נהייתה מנהלת בפועל של קבוצה של עשרות נשים,
אחת משווקת לשכונה שלמה באחת מערי הארץ,
והאחרות אולי מרוויחות כמה שקלים בחודש
ובפועל עובדות הרבה.
נראה לי שפר שעה זה יוצא להן אפילו לא מינימום.
אבל, מה שכן, אין פה סיכון גדול של הפסד כספי.

112123

משתמש מקצוען
בשיטת חבר מביא חבר
העיתונים מפוצצים במודעות של "בואי תהיי גם את משווקת של מוצרי פוראוור..." ותרוויחי עשרות אלפים בחודש ללא מאמץ...
בפועל, הם רק מציעים לי לקנות ערכה ולנסות למכור אותה. אבל הרווח הגדול הוא לא ממכירת המוצרים, אלא, מגיוס של עוד אנשים שיקנו גם גם את הערכה וינסו למכור אותה (כלומר הרווח שלהם יהיה אם הם יגייסו עוד ועוד שיקנו את הערכה וכו' וכו' וכו' (אם קניתי את הערכה, מי שהביאה אותי מרווחיה עליה 25% וכך גם אם אני מגייסת משהו לקנות את הערכה אני מרוויחה עליו וכו וכו וכו )
נשמע כמו כסף קל....
יש פה משהו שניסה?[
לא ככ הבנתי את הרעיון העומד כאן
יש יותר משווקים של פוראוור מקליינטים
תעשו חיפוש באזור מגוריכם כמה משווקים יש....

מייטי

משתמש פעיל
אני רציתי להתחיל לשווק וירדתי מהעניין בגלל שראיתי מלא פרסומות ברחוב, ובכניסות בתים, וכן התיעצתי עם חברות והיו כמה שמיד קפצו " תקני את הערכה שלי ני לא מצלחתי למכור ואין לי מה לעשות עם זה בבית

היו היה

משתמש פעיל
יש קונים אבל אחת ל..........
לא שוה להתחיל עם זה ,
לנו היה והפסקנו,
אבל בס"ה א"א אפשר להפסיד מזה כי אם לא הצלחת/בא לך מחזירים את הערכה ותוך
חודש הכסף אצלך בחשבון

Savyon

משתמש פעיל
אבל בס"ה א"א אפשר להפסיד מזה כי אם לא הצלחת/בא לך מחזירים את הערכה ותוך
חודש הכסף אצלך בחשבון
ומה עם הבונוס של המשווקת ששכנעה אותך לקנות את הערכה??
אמרו לי על כל אחת שאת מביאה שתהיה גם משווקת, את מרוויחה 25% מסכום הערכה שהיא קנתה
אולי כדאי לקנות הרבה ערכות, לקבל בונוס להחזיר את הערכה ולקבל את הכסף בחזרה.....

חוקר ובודק

משתמש רשום
ומה עם הבונוס של המשווקת ששכנעה אותך לקנות את הערכה??
אמרו לי על כל אחת שאת מביאה שתהיה גם משווקת, את מרוויחה 25% מסכום הערכה שהיא קנתה
אולי כדאי לקנות הרבה ערכות, לקבל בונוס להחזיר את הערכה ולקבל את הכסף בחזרה.....
אם היא מחזירה את הערכה גם את מחזירה את האחוזים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה