בשנים האחרונות נייר אפייה סטנדרטי אינו מספיק גדול עבור תבנית אפייה של התנור- כולל שוליים. התנורים/תבניות גדלו.
כאחת שאופה המון, לשימוש ביתי, זה מאוד מפריע לי.
בחד פעמי אינני משתמשת. יש לי רגישות לאלומניום (לעוד הרבה יש רגישות, רק שלא יודעים את זה)
בכל פעם שאני מכינה עוגה, חלות ועוד, אני צריכה להשתמש ב2 ניירות וגם ככה האורך שלהן מכסה את הרוחב מידי בדיוק.
כשחיפשתי בחנויות ואתרים, מתברר שמוכרים ניירות כאלה רק בקרטונים לקייטרינג. זה בכל אופן לא מתאים לי. יותר מידי.
הגודל האידיאלי עבורי הוא 45 על 55 בערך.
האם רק לי זה מפריע/חסר?
האם יש לכן פתרון עבורי?
בדיעבד אחפש נשים שמעוניינות להתחלק איתי בקרטון כזה
האם רק אני בבעיה הזו?
כאחת שאופה המון, לשימוש ביתי, זה מאוד מפריע לי.
בחד פעמי אינני משתמשת. יש לי רגישות לאלומניום (לעוד הרבה יש רגישות, רק שלא יודעים את זה)
בכל פעם שאני מכינה עוגה, חלות ועוד, אני צריכה להשתמש ב2 ניירות וגם ככה האורך שלהן מכסה את הרוחב מידי בדיוק.
כשחיפשתי בחנויות ואתרים, מתברר שמוכרים ניירות כאלה רק בקרטונים לקייטרינג. זה בכל אופן לא מתאים לי. יותר מידי.
הגודל האידיאלי עבורי הוא 45 על 55 בערך.
האם רק לי זה מפריע/חסר?
האם יש לכן פתרון עבורי?
בדיעבד אחפש נשים שמעוניינות להתחלק איתי בקרטון כזה
האם רק אני בבעיה הזו?