נכתב ע"י GRN;1564590:יש כזה דבר?
האם זה מומלץ?
נכתב ע"י shיפי;1565743:אני לא בטוחה שאתן מדברות על אותו דבר.
ויזואל, את בטח מתכוונת לדבר כזה:
תודה לכם!נכתב ע"י אות לי;1565761:יש דבר כזה.
אבל למה את צריכה את זה בכלל?
נכתב ע"י GRN;1565805:תודה לכם!
המשכתי לברר והבנתי שזאת בעצם קומבינה ולא כל כך אסתטי.
אני צריכה את זה, כמו שניחשה ויזואל, בשביל חדר שירותים קטן מצד אחד, אבל מצד שני לחסוך את העבודה של החציבה בקיר וכו', וכמו כן יש טענה שהניאגרות הסמויות עלולות להקלקל והתיקון שלהם יקר מאוד.
נכתב ע"י GolanArt;1565804:זה נראה כמו אסלה עם אינפוזיה...
אפשר לבקש תמונה??נכתב ע"י eden7115;1565992:אחותי עשתה בבית שלה בלי שום קומבינה.
מרוויחים את הנוחות בניקיון וחוסכים את המקום ועלות הניאגרה הסמויה.
מעולה למקומות קטנים ולמקרים שהתקציב דוחק.
נכתב ע"י GolanArt;1565918:אני לא התכוונתי לתמונה.
נכתב ע"י GRN;1565805:תודה לכם!
המשכתי לברר והבנתי שזאת בעצם קומבינה ולא כל כך אסתטי.
אני צריכה את זה, כמו שניחשה ויזואל, בשביל חדר שירותים קטן מצד אחד, אבל מצד שני לחסוך את העבודה של החציבה בקיר וכו', וכמו כן יש טענה שהניאגרות הסמויות עלולות להקלקל והתיקון שלהם יקר מאוד.
נכתב ע"י GRN;1566386:אפשר לבקש תמונה??
זה נשמע לי, אני צריכה לברר על זה (בית זה גם סוג של מוסד )נכתב ע"י אות לי;1566552:גם לנו יש חדר שרותים קטן שמיועד לאורחים.
בררנו ואין הרבה אפשריות, בכולם יש צורך בתשתית לחיבור האסלה לקיר בלי קשר למיקום ניאגרה.
אני מצרף לך את 2 האפשרויות למרות שכפי שתראי אלה ניאגרות שלא מיועדות לבתים פרטיים..
צפה בקובץ המצורף 232525
צפה בקובץ המצורף 232527
עשינו לבסוף מונובלוק ושדרגנו עם בוצ'ר שנשאר לנו מהמטבח ועליו כיור מונח, האורחים נכנסים ולא רוצים לצאת..
תודה רבה!הבעיה של המונובלוק שהניאגרה תופסת הרבה מקום. כך שזה באמת תלוי וגלוי, אבל לא פרקטי בשירותים קטנים.נכתב ע"י eden7115;1566800:
בכל אסלה רגילה המונובלוק תופס מקום.נכתב ע"י GRN;1566814:תודה רבה!הבעיה של המונובלוק שהניאגרה תופסת הרבה מקום. כך שזה באמת תלוי וגלוי, אבל לא פרקטי בשירותים קטנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: