דרוש מידע נטפרי עם בזק סיבים או 019?

בדינג

משתמש מקצוען
D I G I T A L
שלום לכולם!

אני מעוניין לשוב לנטפרי, יש לי חיבור כיום לאתרוג סיבים ואני מעדיף את נטפרי רק שהיתה להם בעיה של איטיות נוראית (שבגללה עברתי מהם) השאלה שלי האם הבעיה ההיא סודרה?

ואם אתם כיום מחוברים לנטפרי עם בזק סיבים או ל-019 תשתית נחושת, אשמח שתשתפו אותי במהירות הגלישה שלכם.

חילך לאורייתא

משתמש מקצוען
שלום לכולם!

אני מעוניין לשוב לנטפרי, יש לי חיבור כיום לאתרוג סיבים ואני מעדיף את נטפרי רק שהיתה להם בעיה של איטיות נוראית (שבגללה עברתי מהם) השאלה שלי האם הבעיה ההיא סודרה?

ואם אתם כיום מחוברים לנטפרי עם בזק סיבים או ל-019 תשתית נחושת, אשמח שתשתפו אותי במהירות הגלישה שלכם.
בזק סיבים מעולה!
019 נחושת זה סים?
כי בסים הם על הפנים יש לי את שתיהם!

חילך לאורייתא

משתמש מקצוען
אני לא יודע מה המהירות אבל היא יחסית בסדר גמור
חוץ מבעיה של נפילת האינטרנט לעיתים רחוקות שזה לא יודע אם זה קשור לזה!

בדינג

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אני לא יודע מה המהירות אבל היא יחסית בסדר גמור
חוץ מבעיה של נפילת האינטרנט לעיתים רחוקות שזה לא יודע אם זה קשור לזה!
סתם שאלה. עובדים אצלכם על המחשב באופן אינטינסיבי במשך היום, או רק מייל ופרוג פה ושם? אני שואל כדי להבין את רמת השימוש שלכם במחשב. כי אשתי עובדת על המחשב 8 שעות ביום והיו לנו תקופות קשות מאוד לפני כחודשיים של גלישה במהירות 3 מגה עם סיבים של 600 מגה!

חילך לאורייתא

משתמש מקצוען
סתם שאלה. עובדים אצלכם על המחשב באופן אינטינסיבי במשך היום, או רק מייל ופרוג פה ושם? אני שואל כדי להבין את רמת השימוש שלכם במחשב. כי אשתי עובדת על המחשב 8 שעות ביום והיו לנו תקופות קשות מאוד לפני כחודשיים של גלישה במהירות 3 מגה עם סיבים של 600 מגה!
יש לנו בדר כלל 2 מחשבים בו זמנית
ויש פעמים ששלוש מחשבים ובדרך כלל הכל בסדר!

Maissy - השכרת שמלות

משתמש רשום
מנוי פרימיום
אני באתרוג
סים
משתגעת
יכול להיות שזה בעית קליטה שבאזור שלנו אין אנטנה של פלאפון?
או לא קשור?

אינטרנט אתרוג

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום גולד
אני באתרוג
סים
משתגעת
יכול להיות שזה בעית קליטה שבאזור שלנו אין אנטנה של פלאפון?
או לא קשור?
ניסית את הסימים החדשים של אתרוג? זה מוצר חדש לחלוטין, אפס תקלות! הלקוחות שנהנים ממנו ממש מרוצים.

Maissy - השכרת שמלות

משתמש רשום
מנוי פרימיום
ניסית את הסימים החדשים של אתרוג? זה מוצר חדש לחלוטין, אפס תקלות! הלקוחות שנהנים ממנו ממש מרוצים.
התחברתי אליכם לפני כחודש
זה יותר חדש מזה?
זה פשוט נורא
כל רגע מתנתק ואיטיות הזויהההה

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
מי שמעוניין בהצעת מחיר, מוזמן לפנות - פרטים בחתימה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה