קו נייח או נייד?מחפשת
מינימום תקלות
גלישה מהירה
שירות
מחיר סביר
מיניסיון אישי?יוסי תקשורת
אכן שירות מעולה ומתחשב מאדאני אפרט
מחפשת להתחבר עם ראוטר ומחשב נייח
מיניסיון אישי?
מניסיון, אפשר.לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות בזק עם נטפרי
ראיתי ככה בפורום של נטפרימניסיון, אפשר.
כדאי שתמחק את ההודעה.
למה?כדאי שתמחק את ההודעה.
לא הבנתי אף מילהראיתי ככה בפורום של נטפרי
בעל הבית אחד להכל!?
@יוסי-תקשורת אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @a0533057932 אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @יוסי-תקשורת אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @aiib אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @יוסי-תקשורת אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @a0533057932 אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @יוסי-תקשורת אמר בבעל ...forum.netfree.link
ולי יש עכשיו אינטרנט של בזק, ויש לי נטפרי.ראיתי ככה בפורום של נטפרי
בעל הבית אחד להכל!?
@יוסי-תקשורת אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @a0533057932 אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @יוסי-תקשורת אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @aiib אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @יוסי-תקשורת אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @a0533057932 אמר בבעל הבית אחד להכל!?: @יוסי-תקשורת אמר בבעל ...forum.netfree.link
מי שמחובר לא מנתקים אותו,ולי יש עכשיו אינטרנט של בזק, ויש לי נטפרי.
בזק זה רק הראוטר והתשתית, והם בכלל לא נותנים ספק. את הספק אתה בוחר איזה אתה רוצה, והם בהחלט עובדים גם עם ספקים שעובדים עם נטפרי כמו 019,099 וכדו'.
אני עשיתי לפני חודשיים בבזק תשתית של בזק וספק 018 עם נטפרימי שמחובר לא מנתקים אותו,
אבל אם רוצים לעשות חיבור חדש האופציה היחידה זה לעשות תשתית וספק של בזק
השתנו הנהלים ב-04/04/2022אני עשיתי לפני חודשיים בבזק תשתית של בזק וספק 018 עם נטפרי
תבדקו לפני שאתם סתם מפרסמים
צודקהשתנו הנהלים ב-04/04/2022
תבדקו לפני שאתם מפרסמים...
דיברתי ביום רביעי האחרון עם בזק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: