נטפרי או אתרוג

M.B.G

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
לא מכירה את נטפרי מה עדיף יותר ומה ההבדל בינהם?

אשמח לתשובה בהקדם

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
השאלה, מה הצרכים שלך...

ציפי 6062

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני חושבת שנט פרי טוב יותר מבחינת החסימה שלו למרות שלא נפגשתי עם אתרוג כי הבנתי שהרבנים ממליצים על נט פרי יש לי בבית ובעבודה ואני ממש נהנת

שרה arch

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
ממליצה על נטפרי, סינון יותר טוב לדעתי
הייתי בכל החסימות, אין מה להשוות

קופצנית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי
נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי נטפרי

הסכת ושמע

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
זה בערך כמו לשאול מאזדה או אאודי

בעיקר השאלה היא מה הצרכים ולמי הקהל יעד

אשמח לתת יעוץ פרטני יותר באישי
למי מתאים נטפרי ומי לא יכול לעבוד עם נטפרי

racheligraf

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לי היה אתרוג ואח"כ החלפתי לנטפרי אין מה להשוות ממש מרוצה.
אצל אתרוג היו נחסמים דברים בלי קשר ושביקשתי לפתוח פתחו ואחרי יום שוב נחסמו. כל יום משתנה שם התוכנית. ונגיד ופתחו יכולה להיות תמונה לא משהו שנפתחה...
למשל בבנית אתרים לא יכולתי להשתמש בוורדפרס עם אתרוג זה היה חוסם והם לא הצליחו בשום אופן לפתוח את זה. רק אם אני יעבור לרימון ממש פשרני. בקיצור עברתי לנטפרי ושם אין מה לדבר
קודם כל יש שרות כל הזמן מהר וייעיל. החסימה ממש בצורה חכמה. כל מה שצריך יש ואין מצב שתעלה תמונה לא צנועה.
ממליצה בחום (ואני לא מקבלת אחוזים:))

ayys

משתמש מקצוען
@M.B.G לא כתבתם עדיין האם יש צורך לעבודה מסויימת בדף הזה יש פרטים יותר.

בכל אופן הנסיון שלי מאתרוג הוא מלפני למעלה משנה, אין מה להשוות לא מבחינת הסינון ולא מבחינת המהירות לנטפרי.

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מצורף פרוספקט, מומלץ לקרוא לפני שמצטרפים

קבצים מצורפים

• פרספקט_01.pdf
    KB 446.9 · צפיות: 100

rachelwer

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
לי היה אתרוג ואח"כ החלפתי לנטפרי אין מה להשוות ממש מרוצה.
אצל אתרוג היו נחסמים דברים בלי קשר ושביקשתי לפתוח פתחו ואחרי יום שוב נחסמו. כל יום משתנה שם התוכנית. ונגיד ופתחו יכולה להיות תמונה לא משהו שנפתחה...
למשל בבנית אתרים לא יכולתי להשתמש בוורדפרס עם אתרוג זה היה חוסם והם לא הצליחו בשום אופן לפתוח את זה. רק אם אני יעבור לרימון ממש פשרני. בקיצור עברתי לנטפרי ושם אין מה לדבר
קודם כל יש שרות כל הזמן מהר וייעיל. החסימה ממש בצורה חכמה. כל מה שצריך יש ואין מצב שתעלה תמונה לא צנועה.
ממליצה בחום (ואני לא מקבלת אחוזים:))
לקחת לי את המילים.
כך היה אצלי, הסינונים של אתרוג לא ברורים.
רק דוגמא: חיפשתי מספר טלפון של מתקין מקלחות.
רשמתי את המילה מקלחות. אבל זו מילה פסולה ואתרוג לא נותן לעשות חיפוש.
רק כשרשמתי את כתובת האתר של בעל העסק שחיפשתי, נתן להיכנס....
אין מה להשוות בין הסינון של אתרוג לנטפרי.
נטפרי גם יותר מסונן וגם יותר חכם...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה