תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
אמור להיפתח בקרוב.
מישו יודע את מועד הפתיחה המדוייק?
מתכנן לפתוח לפני פורים.אמור להיפתח בקרוב.
ח אדר במישו יודע את מועד הפתיחה המדוייק?
הבנתי שכןזה רשת זולה?
זה רשת זולה?
בביתר זה נחשב לרשת מאוד זולה, אבל בסוף יוצאים עם מחיר רגיל כי זה חנות מאוד גדולה ואתה מכניס עוד כמה מוצרים שלא היית צריךהבנתי שכן
אפשר פירוט? מה זה נקרא דרישות הגיוניות?החנות כבר מלאה סחורה, אבל הוא לא קיים עדיין את כל דרישות העירייה (דרישות הגיוניות, יש לומר).
החנות תיפתח ויהי מה. העירייה דורשת לבנות כביש שימשיך את רחוב רמב"ן כדי שהמשאיות יעצרו שם ולא יתקעו את התנועה בכיכר.אפשר פירוט? מה זה נקרא דרישות הגיוניות?
את הקרטל של "מכולות החסד של ב...." צריך לשבור ונקווה שהעירייה לא תשים לזה רגליים באמצעות "דרישות תקניות" למיניהם.
ביש אמנם יש יותר מקומות חניה אבל גם יותר חנויות שהלקוחות שלהם תופסים אותםאין פה בשורה של ממש. מדובר בחנות בפאתי העיר, עם בינתיים מספר קטן של מקומות חניה (60), ותחנות אוטובוס לא קרובות. זה בטח לא נותן תחליף למכולות הקרובות.
זה לא אמור להיות זול יותר מ'יש', הדגש שלו זה על חוויית קנייה, למעשה גם אני יעדיף את החנות החדשה, אא"כ פעם-פעמיים לא תהיה חניה פנויה.ביש אמנם יש יותר מקומות חניה אבל גם יותר חנויות שהלקוחות שלהם תופסים אותם
אני כבעל רכב ברור שאסע ל"סוף העולם ימינה" כשזה בסך הכל נסיעה של דקה יותר לכל היותר בשביל חנות יותר זולה...
ואני מאמין שאני לא היחיד, ככה שתחילת תחרות יש, נקווה שזה גם ימשיך
שני הבא.ביום שני הפתיחה
שפע ברכת ה זו חנות נוראית מבחינת נוחות הלקוח. צפוף וממש קשה לערוך שם קניה בצורה נורמלית.החנות תיפתח ויהי מה. העירייה דורשת לבנות כביש שימשיך את רחוב רמב"ן כדי שהמשאיות יעצרו שם ולא יתקעו את התנועה בכיכר.
אין פה בשורה של ממש. מדובר בחנות בפאתי העיר, עם בינתיים מספר קטן של מקומות חניה (60), ותחנות אוטובוס לא קרובות. זה בטח לא נותן תחליף למכולות הקרובות.
כבר היום יש בברכפלד את שפע ברכת השם, נדמה לי באותה סביבת מחירים של החנות החדשה, ולא ראינו שב.. ברחוב יהודה הנשיא ריק.
הקרטל הוא לא של המכולות, הם רוכבות על נורמה של הרגלי קניה קרובה לבית שיושבת על טופוגרפיה הררית עם תחבורה ציבורית גרועה. הקרטל הוא בין רשתות גדולות במיקומים מרכזיים. רק פתיחה של חנות גדולה במקום מרכזי על ציר סובב קרית ספר, תשנה את המפה הקמעונאית של העיר.
צודק, אשמח מאוד לדעת אם יש להם תלושים.שאלה גם אם יהיה לו תלושים בהנחה אצל המאכערים כמו ביש, כי אם לא - יש ינצח במחיר
אם הכוונה הייתה לתווי קנייה אז יש להם.צודק, אשמח מאוד לדעת אם יש להם תלושים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: