נכתב ע"י דבורי;985565:אינטרנט רימון מפרסמים קו טלפון ללא הגבלה ולכל היעדים ב-64 ש"ח עם השרות של נטוויז'ן.
מישו מכיר את איכות הקו שלהם ושירות הלקוחות שלהם?
אודה לכל מידע...
נכתב ע"י ירח;985568:אני לא יודע על ההצעה הזאת
אבל לגבי 013 הייתי פעם מנוי שלהם והיה לי מאוד קשה השירות שלהם
מתי התנתקתם?נכתב ע"י אינפוגרפיקה;985606:עד להתנתקות, שם מתחיל הבעיות, לפעמים לא נגמר, גם אחרי שחושבים שגמרנו איתם.
מנסיון אישי...
נכתב ע"י grafix;985608:עברנו חזרה לבזק, אמנם משלמים קצת יותר אבל אין ניתוקים בקו ואין גניבת כסף בחשבוניות, לדעתי זה שוה.
ובכלל, לבזק יש המון תוכניות מוזלות.
לגבי השרות שאתה מתאר...נכתב ע"י פרסומון;985701:לשמואל- יש להם גם חבילה של 3000 דקות לנייחים ב29 ש"ח. תברר.
ולכל החבילות ניתן להוסיף 200 דק' חינם לניידים.
אולי זה עדיף לך.
כמו"כ, לגבי השירות שלהם- זבל. (אין מילה אחרת- לקחו לי סתם כסף על שירות לחו"ל שלא עשיתי ועוד כל מיני דברים, ואין אצלהם כזה מושג להחזיר, גם אחרי שיחות ארוכות).
לא ממליץ בכלל.
כנ"לנכתב ע"י פרסומון;985701:אין מילה אחרת- לקחו לי סתם כסף על שירות לחו"ל שלא עשיתי ועוד כל מיני דברים, ואין אצלהם כזה מושג להחזיר, גם אחרי שיחות ארוכות).
הם כל הזמן ניסו לשכנע אותי שהקו שלהם השתפר (שהם עברו לשיטה אחרת וכו'), שהשירות השתפר ועוד ועוד, ובכך דחו את ההתנתקות שלנו.נכתב ע"י דסי;985715:לגבי השרות שאתה מתאר...
מדובר על התקופה האחרונה?
הם טוענים שהכל היה פעם. היום הכל בסדר באחריות...
ניסינו גם את 012 למשך תקופה קצרה אבל הקו שלהם גם עשה בעיות, אך השירות והחשבוניות היו יחסית בסדר.נכתב ע"י sh12;985658:לבזק יש את התשתית הטובה ביותר, + שרות יעיל.
אבל - המחיר היקר ביותר!
תמיד מומלץ לבדוק בחברות השונות, ולשלם הרבה פחות.
כן.נכתב ע"י דסי;985715:לגבי השרות שאתה מתאר...
מדובר על התקופה האחרונה?
הם טוענים שהכל היה פעם. היום הכל בסדר באחריות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: