דרוש מידע נחל באזור בית שמש

שרה ל 123

משתמש פעיל
מישהו מכיר נחל או אגם באזור בית שמש שמתאים לצלם דייג (תחפושת)?

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יש אגם ממש קרוב ברכב, נוסעים לכוון רטורנו, לפני שהכביש מתעקל ימינה פונים שמאלה לשדות, ויש שם אגם מרהיב. קצת קשה לי להסביר בדיוק איפה לפנות. מצרף תמונות ממצלמה של נייד כשר... תמונה נוספת ממבט מלמעלה.
יש גם נחל, כשאת פונה מכביש 38 לכביש 10, בכיכר הראשונה, מיד אחרי הפניה, את פונה ימינה, ומיד יורדת שמאלה, יש שם נחל ממש יפה.

קבצים מצורפים

• תמונה0706.jpg
    תמונה0706.jpg
    KB 359.2 · צפיות: 156
  • תמונה0707.jpg
    תמונה0707.jpg
    KB 292.8 · צפיות: 165
  • תמונה0709.jpg
    תמונה0709.jpg
    KB 280.6 · צפיות: 168
  • תמונה0704.jpg
    תמונה0704.jpg
    KB 283.9 · צפיות: 133

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@HILEL1 וואו, זה אגם מלאכותי? של מי ולמה?
אף פעם לא נתקלתי בו.

תמנון רב זרועות

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית
מהכיוון של הכניסה לרמת בית שמש ג' ד' א' ורמת אברהם
יש שם נחל איתן מדהים
קוראים לו נחל ירמות
תחפשו אותו בגוגל

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
@HILEL1 וואו, זה אגם מלאכותי? של מי ולמה?
אף פעם לא נתקלתי בו.
זה אגם מלאכותי, טיהור מי שפכים, אבל הריח בסדר גמור, רק לא כדאי לטבול שם..., יש אגם קטן נוסף, ניתן לראות אותו בתמונה בצד שמאל.
באופן כללי יש באזור בית שמש מקומות יפהפיים שאנשים פשוט לא מכירים, וחבל.

שרה ל 123

משתמש פעיל
יש אגם ממש קרוב ברכב, נוסעים לכוון רטורנו, לפני שהכביש מתעקל ימינה פונים שמאלה לשדות, ויש שם אגם מרהיב. קצת קשה לי להסביר בדיוק איפה לפנות. מצרף תמונות ממצלמה של נייד כשר... תמונה נוספת ממבט מלמעלה.
יש גם נחל, כשאת פונה מכביש 38 לכביש 10, בכיכר הראשונה, מיד אחרי הפניה, את פונה ימינה, ומיד יורדת שמאלה, יש שם נחל ממש יפה.
באמת אני תמיד רואה את הנחל ליד הביג ולא ידעתי איך מגיעים לשם...
תודה!
זה נמצא בוויז האגם? לא כ"כ הבנתי איך מגיעים לשם

נערך לאחרונה ב:

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
זה נמצא בוויז האגם? לא כ"כ הבנתי איך מגיעים לשם
זה מסובך להסביר. מאמין שבמפה של הוויז אפשר לראות אותו, גם אם הוא לא מופיע ככתובת. בכל אופן אני ינסה להסביר שוב. כשאת יוצאת מכיוון הביג, בצומת של כביש 38/שדרות יגאל אלון, במקום לפנות ימינה או שמאלה לכביש 38 את ממשיכה ברמזור ישר, עוברת את המושב שנמצא לימינך וממשיכה ישר בכיכר, באיזשהו שלב שקשה חי להסביר בדיוק איפה, כשהכביש מתעקל ימינה, את רואה שביל עפר שפונה שמאלה, את נוסעת בו, ולימינך נמצא האגם - הוא מוסתר, וצריך להקיף אותו מימין.

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
זה מסובך להסביר. מאמין שבמפה של הוויז אפשר לראות אותו, גם אם הוא לא מופיע ככתובת. בכל אופן אני ינסה להסביר שוב. כשאת יוצאת מכיוון הביג, בצומת של כביש 38/שדרות יגאל אלון, במקום לפנות ימינה או שמאלה לכביש 38 את ממשיכה ברמזור ישר, עוברת את המושב שנמצא לימינך וממשיכה ישר בכיכר, באיזשהו שלב שקשה חי להסביר בדיוק איפה, כשהכביש מתעקל ימינה, את רואה שביל עפר שפונה שמאלה, את נוסעת בו, ולימינך נמצא האגם - הוא מוסתר, וצריך להקיף אותו מימין.
נקרא אגם הנדידה.

שרה ל 123

משתמש פעיל
יכול להיות שזה " אגם שפכים צרעה"?
Screenshot 2023-02-27 131310.png

חמחם

משתמש מקצוען
יש בפארק החדש שעוד לא פתוח לציבור מאחורי השדרה ברמה א'
בחל ממש קטן אבל עם גשר מעליו וצמחיה עשירה
אם מתאים לך

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה