אתה בטוח ?הלכת לנציגת הביטו"ל בבית החולים
אם כן קיבלת דף גדול ממולא בכתב יד וזה תעודת לידה זמנית לכל ענין
בטוח אם הייית מקשיב למה שהנציגה אמרה גם אתה היית בטוחאתה בטוח ?
תודה רבה
ואתה גם יודע איך עובד במכבי?
ואם אני ילך היום כמה זמן יקח עד שאני יראה את הדרכון ביד?בטוח אם הייית מקשיב למה שהנציגה אמרה גם אתה היית בטוח
הייתי בירושלים וחיכיתי בערך 20 דקות בתור לדרכון. הכל עבר בשלום וברוגע.
שימו לב לשלם עבור הדרכון מראש. אפשר באתר או בעמודות בכניסה לבנין.
אין להביא תמונות דרכון מהבית!
צילמתי תינוקת קטנה והם לא הסכימו להשתמש בזה (לא קשור לאיכות התמונה וכו'). מצלמים במקום, גם תינוקים קטנים ממש.
אני רק היום עדכנתי שם האם אני יכול ללכת היום?כן מנסיון מלפני שבוע
רשמתי את שמה של התינוקת באתר של ביטוח לאומי
וקיבלתי ספח אונליין
עם זה הלכתי לעשות דרכון, אבל לא נראה לי שהסתכלו על זה אפילו, היא הייתה רשומה (בשת שבועיים).
כתבתי פה:
מה זה?ואיך אני מקבל את המענק לידה של מכבי
אם זה דחוף אפשר לבקש מהם שיעדכנו אותך כשיהיה מוכןואם אני ילך היום כמה זמן יקח עד שאני יראה את הדרכון ביד?
לא יודע אפשר לקבל החזרים של תומכת לידה ושל מוצרי הנקה בעיקרון איפה אני צריל חשלוח את הקבלות?מה זה?
איפה אני מבקש את זה בשעת שאני עושה את הדרכון?אם זה דחוף אפשר לבקש מהם שיעדכנו אותך כשיהיה מוכן
ותבוא לאסוף מהמשרד במקום שישלחו בדואר
חוסך הרבה זמן
אה, סל לידה...לא יודע אפשר לקבל החזרים של תומכת לידה ושל מוצרי הנקה בעיקרון איפה אני צריל חשלוח את הקבלות?
צריך לדבר עם הפקיד שעושה לך את הדרכוןאיפה אני מבקש את זה בשעת שאני עושה את הדרכון?
ואל מה אני יכול לקבל כסף, ועד כמה כסף?אה, סל לידה...
במשרדים של הקופה מגישים
אפשר להעלות באתרלא יודע אפשר לקבל החזרים של תומכת לידה ושל מוצרי הנקה בעיקרון איפה אני צריל חשלוח את הקבלות?
סליחה שאני כזה אבל נורא מטריד אותי כל השגיאות כתיב של החברים בפורום.שלום וברכה
נולדה בת ב"ה
ואני צריך בשבילה דרכון ויש עכשיו את המרטון.......
שגיאות הכתיב אתה מתכוון? (מזה השגיאות כתיב?? רחמים!)סליחה שאני כזה אבל נורא מטריד אותי כל השגיאות כתיב של החברים בפורום.
מרתון ולא מרטון [רחמים!].
זה כמעט עד כדי כך שאחד מכל חמישה טועה.
תקרא\י שוב.שגיאות הכתיב אתה מתכוון? (מזה השגיאות כתיב?? רחמים!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: