מי יודע מהי האלטרנטיבה (מלשון רפואה אלטרנטיבית..) הכי מתאימה לבעיה לילדה ששמיעתה חלשה מאד?
ניתוח כפתורים לעיתים לא יעיל לפתרון סופי והבעיה חוזרת, ואז צריך לנתח שוב.נכתב ע"י ליקי;553310:את מפחדת מכפתורים?
הבעיה שלה זה נוזלים?
מה הרופא אומר?
אני מכירה את פלישמן מק.ספר רפלקסולוגית לבן שלי זה עזר.
תבדקי שמיעה!!!נכתב ע"י R.Design;553327:בוודאי שאני בטוחה. היא בת ארבע והרופא אבחן נוזלים.
פעם, היא היתה מתעוררת בלילה מכל רשרוש, והיום - כשאני מדברת על ידה היא שואלת מה.
(נ.ב. אין לי לחצן שלח תודה..)
גם אני באותה בעיה עם הבן שלי, תודה לכל המגיבים שמחכימים את הגולשים, אני עשיתי לבן שלי "נרות היפי" על פניו עושה רושם שהוא שומע יותר טוב(הוא שואל למה אנשים התחילו לדבר כמו ברמקול...) אבל בע"ה בשבוע הבא יש לו תור נוסף לביקורת אצל רופא קונבנציונלי ומעניין אותי מאד מה הוא יגיד, אני נתיבית ולכן לא יכולה להכנס לקישור של האייר פופר, האם אפשר לקבל פרטים נוספים? תודה.נכתב ע"י סטודנטית;553328:אז אם זה המצב אני ממליצה בחום על 'אייר פופר' לפני ניתוח!!!!!!!!!!!!!
http://www.earpopper.co.il/?gclid=CP3f0_C_jKgCFYUw3wodw3AaDA
נכתב ע"י R.Design;554135:באזור ירושלים - מישהו שמע על מומחה בתחום הרפלקסולוגיה?
ועוד שיטה ששמעתי - דיקור באזור היד (לא יודעת בדיוק איפה...) מישהו התנסה?
והאייר פופר - יש לזה טיפול בקופה ללא צורך בקניית המכשיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: