איך נכנסים לקבוצה של חב"ד?אנחנו לקחנו נהג דובר עברית ב 120 דולר ליום.
אין לי את הפרטים שלו אבל אם אתה מחובר לקבוצה של חבד שם אתה תוכל לברר על הרבה נהגים..
אשמח מאד לפרטיםאנחנו לקחנו נהג בגאורגיה הרבה יותר בזול, משהו כמו 200 דולר לחמישה ימים.
יש מישהו שעזר לנו בכל הטכני שם, קוראים לו זומר, אין לי את המספר כרגע, אם תרצו אוכל להשיג
הנהג ידע עברית, נהג ברכב ניסן חדיש, הכיר את כל האטרקציות באיזור והיה אדיב
מי מצאת ב120?אנחנו ממש עכשיו חזרנו משם.
אם אתה מדבר על טביליסי אז זה לא נכון. ביררתי את כל הנהגים ואת כל האופציות.
המחיר הכי זול לנהג דובר עברית ליום שלם זה 120 דולר. נהגים דוברי אנגלית יש ביותר זול.
אנחנו היינו בבטומי,אשמח מאד לפרטים
זה בטביליסי?
המחירים האלה כוללים דלק?מה מזג האויר בטיבליסי בסוף אוגוסט ותחילת ספטמבר
תודה
איזה מחירים?המחירים האלה כוללים דלק?
אין סיכוי לחמישה ימים כזה מחיר, רכב כולל נהגהמחירים של הנהג 120 דולר זה כולל דלק? איך הגיוני 150 דולר ל5 ימים נראה לי הגיוני
כמובן שהכוונה היה ליום אחד. אנחנו לקחנו ליום אחד ב120המחירים זה כולל דלק.
המחירים של הרכבים ושל המוניות בגיאורגיה מאוד זול..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: