להתפללהאם יש מה לעשות כדי לנסות להחזיר את הרכב ??
יש מצב שבמשטרה ישקרו לי ? מה האינטרס שלהם ?..אם אכן הרכב הגיע לשטחים ולא מדובר בטיוח של המשטרה לצערי אין לך הרבה מה לעשות. לפני חצי שנה נגנב לחברי רכב חשמלי ולאחר יומיים נמצאו המספרי רכב בסביבות חברון.
יש מצב שבמשטרה ישקרו לי ? מה האינטרס שלהם ?..
אם כי כששאלתי איזה מחסום הרכב עבר הם ענו שזה מסווג...
גנב רכב לא גונב אלטע טרנטע..גניבת רכב נשמע לכל אחד לא רלוונטי עבורו עד שזה לא קורה
אני יש לי רכב ישן מאוד אבל יש לו מערכת אזעקה כמו של פעם האוטו פתוח תמיד כי א''א לנעול אותו משום מה (ישן מאוד) אבל כל מי שמעיז לפתוח את הרכב האזעקה פועלת בקולי קולות וזה פשוט מבריח כל אדם
לא פעם אני שומע את הרכב זועק כשאני בבית אני יוצא לחלון ורואה משהו בורח
מה שבטוח אם אין למשהו ביטוח מקיף לפחות שיתקין את המערכת אזזעקה כי הדבר הראשון שגנבי רכבים עושים זה לבדוק אם האוטו פתוח וברגע שהוא יפתח ויתחיל לזעוק הוא יברח כל עוד נפשו בו
לא יודע למה היום ברכבים החדשים אין את האזעקות האלה
אבל זה מאזדה ומשנת 2014 זה התנעה עם כפתור ויש להם שלט שפותח את האוטו . אז אם היה לי אזעקה היא לא היתה נדלקת.גניבת רכב נשמע לכל אחד לא רלוונטי עבורו עד שזה לא קורה
אני יש לי רכב ישן מאוד אבל יש לו מערכת אזעקה כמו של פעם האוטו פתוח תמיד כי א''א לנעול אותו משום מה (ישן מאוד) אבל כל מי שמעיז לפתוח את הרכב האזעקה פועלת בקולי קולות וזה פשוט מבריח כל אדם
לא פעם אני שומע את הרכב זועק כשאני בבית אני יוצא לחלון ורואה משהו בורח
מה שבטוח אם אין למשהו ביטוח מקיף לפחות שיתקין את המערכת אזזעקה כי הדבר הראשון שגנבי רכבים עושים זה לבדוק אם האוטו פתוח וברגע שהוא יפתח ויתחיל לזעוק הוא יברח כל עוד נפשו בו
לא יודע למה היום ברכבים החדשים אין את האזעקות האלה
אין לי רישיון לנשק . אז אני לא רוצה לשבת בחקירה..זה לא נעים.היית צריך לומר שברכב יש אמצעי לחימה....
המשטרה לא מתעסקת עם גנבות רכב משעממות.... לא מדגדג להם....
במיוחד שהמבינים נחלקים כמה זמן לוקח משעת הגניבה עד שהרכב מפורק לחלקים. יש המעריכים בשעה ויש בפחות.... (כמובן כל הנ"ל אם מדובר על בני ישמעאל שגנבו)
2 שאלותבשבת האחרונה בבוקר גיליתי שהרכב לא בחניה, מייד במוצ"ש רצתי למשטרה דיווחתי שנגנב , והם אמרו לי שהם מצטערים אבל הוא כבר יצא לשטחים, והם יעדכנו אם יהיו שינויים.
לצערי הרב אין לי ביטוח מקיף, כיוון שהמקיף הוא פי שניים מצד ג' וחובה.
האם יש מה לעשות כדי לנסות להחזיר את הרכב ??
המשטרה בדקה בכלל? יש לכם איתורן?יש מצב שבמשטרה ישקרו לי ? מה האינטרס שלהם ?..
אם כי כששאלתי איזה מחסום הרכב עבר הם ענו שזה מסווג...
אין להם ביטוח מקיף..יש לכם איתורן?
ברור לי, אפשר גם לעשות איתורן באופן פרטי.אין להם ביטוח מקיף..
איתורן זה דרישה של חברת הביטוח שמבטחת במקיף,
זה עולה גם התקנה וגם דמי מנוי חודשיים..
ע"פ חוק זה אסור, עקב הבהלה שנוצרת בציבור.לא יודע למה היום ברכבים החדשים אין את האזעקות האלה
זה נכוןע"פ חוק זה אסור
לא מדוייק, בחוק זה מכונה "מפגע רעש", עקב הבהלה שנוצרת בציבור.
ראש העין2 שאלות
1. באיזה עיר ?
2. איזה רכב?
ההתעניינות היא בגלל לדעת אם עלי להיות לחוץ.
ימלא השם חסרונם.
אין לי איתורןהמשטרה בדקה בכלל? יש לכם איתורן?
היומנאי כנראה אמר בכלליות, שהרכב כנראה כבר בשטחים או מפורק...
הם לא באמת יכולים להתייחס ברצינות לכל גניבת רכב.
מתעדים וזהו
אם התיעוד הזה יצטרף לסיפורים נוספים באזור / בסגנון וכ'ו יהיה להם רקע לחקירה (לבדוק את הגנבים והשיטה, לא לחפש את הרכבים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: