זה לא מפרמט.יש חור קטן בדרך כלל בצד של הנגן שאם מכניסים לשם מחט ולוחצים לחיצה
ארוכה זה מפרמט את הנגן אבל זה מוחק גם כל מה שיש בנגן
איך???תודה רבה! ב"ה הסתדרתי!!!!
פשוט אחרי מיליון ניסיונות הצלחתי להיכנס...זה לא מפרמט.
איך???
טפשות איומה.בכל נגני הp star [סדרת האולטרה] הקוד אפשרי לפריצה ע"י שכותבים 1235789 במקום הסיסמה המקורית והנגן נפתח.
עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלםםםםם!!!!! כבר לא הייתי צריכה אבל תודה!!!!בכל נגני הp star [סדרת האולטרה] הקוד אפשרי לפריצה ע"י שכותבים 1235789 במקום הסיסמה המקורית והנגן נפתח.
תזכירו לי למה צריך סיסמה?בכל נגני הp star [סדרת האולטרה] הקוד אפשרי לפריצה ע"י שכותבים 1235789 במקום הסיסמה המקורית והנגן נפתח.
מפני עין הרע לשון הרע ושנאת הבריות המוציאין את האדם מן העולםתזכירו לי למה צריך סיסמה?
כוונתי למה צריך סיסמה אם יש אפשרות לפרוץ אותה כל כך מהר...מפני עין הרע לשון הרע ושנאת הבריות המוציאין את האדם מן העולם
כוונתי למה צריך סיסמה אם יש אפשרות לפרוץ אותה כל כך מהר...
בכל נגני הp star [סדרת האולטרה] הקוד אפשרי לפריצה ע"י שכותבים 1235789 במקום הסיסמה המקורית והנגן נפתח.
טפשות איומה.
למצלמת איי כאמרה גם יש כזה פטנט?בכל נגני הp star [סדרת האולטרה] הקוד אפשרי לפריצה ע"י שכותבים 1235789 במקום הסיסמה המקורית והנגן נפתח.
למצלמת איי כאמרה גם יש כזה פטנט?
למה שיחזרו עליה?טפשות איומה.
לילדות ששכחו את הקוד של המצלמה וחבל להם ממש על התמונות שננעלו בתוכה....למה שיחזרו עליה?
או בשביל ילדים שרוצים לחפור בצמלמהלילדות ששכחו את הקוד של המצלמה וחבל להם ממש על התמונות שננעלו בתוכה....
אני עושה רק בגלל זהאו בשביל ילדים שרוצים לחפור בצמלמה
בשביל זה לא עושים את זה
אם כן מה העניין בקוד?
בכל נגני הp star [סדרת האולטרה] הקוד אפשרי לפריצה ע"י שכותבים 1235789 במקום הסיסמה המקורית והנגן נפתח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: