נגן זיפ של סנסא

שירה 10

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
יש למישהו למכור אולי?? אפילו יד שניה... או אולי מישו יודע איפה אפשר לקנות?? (בחנויות כבר אין...)
וכבר כמה מהדגמים החדשים שקניתי נשברו או שלא עובדים כ"כ טוב....
תודה לכל העונים!!!

קרן שמש

משתמש סופר מקצוען
אני מחפשת לקנות נגן סנסה קליפ- עוד יותר ישן אבל הכי טוב.
היה לי אותו כמעט 6 שנים! ועכשיו מת :(
אין להשיג אותו בחנויות
אולי מישהו מכיר חנות שנשאר בה משו כזה

AR

משתמש צעיר
נכתב ע"י שירה 10;2106010:
:mad::mad::mad: למה אין היום נגנים נורמליים??

מה את מחפשת בנגן שלא ניתן להשיג היום?

יש שני דגמים חדשים יחסית בשוק של חברת DOQO, מוצלחים מאוד, וניתן להשיג ברוב החנויות, אוכל להפנות אותך לחנות שקרובה אליך.
(גילוי נאות, אני מייבא את הנגן)

e.ch

משתמש צעיר
נכתב ע"י AR;2108523:
מה את מחפשת בנגן שלא ניתן להשיג היום?

יש שני דגמים חדשים יחסית בשוק של חברת DOQO, מוצלחים מאוד, וניתן להשיג ברוב החנויות, אוכל להפנות אותך לחנות שקרובה אליך.
(גילוי נאות, אני מייבא את הנגן)

אוכל לתת מעט ביקורת על הנגן בפורום,
או שעדיף באישי?

שירה 10

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
מצטערת, אני קניתי את הDOQO הזה, והוא איטי נורא, לוחצים לעבור שיר קדימה, (ימינה), הוא מעביר אחורה, השמיעה שלו לא מספיק איכותית, (ויש לי אוזניות מעולות!), הוא עלה יותר יקר מהסנדיסקים החדשים (ספורט והאחד שמעליו) והוא פשוט דפוק!!!
ואין לי בקבצים שום וירוס או סיבה להאטה הזאת.
גם הקליפס שלו מאחורה כבר נשבר, וזה לא קרה רק לי....
מצטערת להעליב אותו ככה...
ואגב,
אם אתה מייבא נגנים - אולי יש לך איזה זיפ אחד למכור לי??

AR

משתמש צעיר
נכתב ע"י e.sh;2108649:
אוכל לתת מעט ביקורת על הנגן בפורום,
או שעדיף באישי?
אפשר בהחלט לתת ביקורת כאן בפורום.
אשמח לתת תשובות לכל שאלה, ותמיכה ושירות במידת הצורך

AR

משתמש צעיר
נכתב ע"י שירה 10;2108785:
מצטערת, אני קניתי את הDOQO הזה, והוא איטי נורא, לוחצים לעבור שיר קדימה, (ימינה), הוא מעביר אחורה, השמיעה שלו לא מספיק איכותית, (ויש לי אוזניות מעולות!), הוא עלה יותר יקר מהסנדיסקים החדשים (ספורט והאחד שמעליו) והוא פשוט דפוק!!!
ואין לי בקבצים שום וירוס או סיבה להאטה הזאת.
גם הקליפס שלו מאחורה כבר נשבר, וזה לא קרה רק לי....
מצטערת להעליב אותו ככה...
ואגב,
אם אתה מייבא נגנים - אולי יש לך איזה זיפ אחד למכור לי??

דבר ראשון, אני נורא מצטער שזו החוויה שלך מהנגן, נראה לפי דבריך שהנגן שיש לך לא תקין, ולא מתפקד כמו שהוא אמור, ואתייחס לכל טענה בנפרד:

לגבי האיטיות, הוא אכן לא מהיר כמו הסנדיסק (אני מבין שיש לך את הדגם VIVO) יש דגם מתקדם יותר שכולל גם אופציה של בלוטות, והוא בהחלט יותר מהיר.
אנחנו עובדים מול היצרן כדי לבדוק אופציה לשפר את המהירות של הנגן (דגם VIVO).

לגבי איכות השמיעה, מבדיקות שערכנו הוא לא נופל ברמתו מהסנדיסק, (בדקנו מול הג'אם והספורט) ואף עולה על הסנדיסק באיכות ההקלטה בכמה רמות, אשמח לפירוט יותר בנוגע לאיכות כאן או בהודעה פרטית.
ייתכן שבאמת הנגן שלך לא תקין.

תפקוד הכפתורים זה בהחלט תקלה.

את הקליפס אנחנו מחליפים לכל מי שנשבר לו.

לצערי אין לי נגני זיפ למכירה, אבל אשמח לעשות כמיטב יכולתי לשפר את החוויה שלך מנגני DOQO.

אם את רוצה, תוכלי להחליף את הנגן אצלנו, לנגן חדש ותקין. ואשמח לשדרג אותך לדגם המתקדם יותר, ללא עלות כמובן.

e.ch

משתמש צעיר
נכתב ע"י AR;2108828:
דבר ראשון, אני נורא מצטער שזו החוויה שלך מהנגן, נראה לפי דבריך שהנגן שיש לך לא תקין, ולא מתפקד כמו שהוא אמור, ואתייחס לכל טענה בנפרד:

לגבי האיטיות, הוא אכן לא מהיר כמו הסנדיסק (אני מבין שיש לך את הדגם VIVO) יש דגם מתקדם יותר שכולל גם אופציה של בלוטות, והוא בהחלט יותר מהיר.

לגבי איכות השמיעה, מבדיקות שערכנו הוא לא נופל ברמתו מהסנדיסק, (בדקנו מול הג'אם והספורט) ואף עולה על הסנדיסק באיכות ההקלטה בכמה רמות, אשמח לפירוט יותר בנוגע לאיכות כאן או בהודעה פרטית.

לצערי אין לי נגני זיפ למכירה, אבל אשמח לעשות כמיטב יכולתי לשפר את החוויה שלך מנגני DOQO.

אם את רוצה, תוכלי להחליף את הנגן אצלנו, לנגן חדש ותקין. ואשמח לשדרג אותך לדגם המתקדם יותר, ללא עלות כמובן.
אוקי.
הדברים שהפריעו לי:
1. הבעיה עם הכפתורים והאיטיות,( אני מבין שזה ידוע לך כבר,)
2.הממשק לא כל כך נח, לדוגמא,
אני רוצה לרדת ברשימת שירים- אני עושה זאת עם כפתורים מהצד
שהם גם ווליום, וכדי להכנס לתקייה יש עוד כפתור בצד,
זה מעצבן כל שניה ללחוץ על הלחצנים בחזית ולעבור לצד,
אין את האפקט ה''אוטומטי'' ( מקווה שאתה מבין למה הכוונה...
אני מתכוון שצריך כאילו לחשוב על כל פעולה, ''רגע, עכשיו צריך ללחוץ כאן, אח''כ שם...'')
של הלחיצות המהירות.

וגם טיפ קטן.
המגע והמראה של הפלסטיק עושה רושם לא מקצועי,
לדעתי מומלץ לשנות את סוג הפלסטיק או משהו...
וזהו.
אם זה מתוקן לדעתי חזרנו לימים הטובים שהיו נגנים שמחזיקים כמה שנים...
בהצלחה!

חותם1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הבן שלי חסך כסף במשך שנה,
ולאחר מכן קנה את הנגן DOQO דגם VIVO
דוקא היינו מרוצים מאיכות השמע,
אבל הכפתורים...
אחרי יומיים של שימוש, הכפתורים כבר לא תפקדו טוב, (ומדובר בילד שהשתמש בהם בעדינות) חזרנו לחנות והחליפו בלי בעיות,
אבל מכאן החלה מערכת של החלפות, יום-יומיים בשימוש, תקלות, עוד שבועיים עד שהצלחנו לחזור לחנות, החלפת נגן וחוזר חלילה..
(לא צריך לתאר את העוגמת נפש של הילד..)
בסוף החלפנו לנגן סאן דיסק, ומאז ב״ה הנגן פועל ברצף, בלי בעיות..

קרן שמש

משתמש סופר מקצוען
אני מתכוונת לכזה- מישו יודע אם יש להשיג אותו היום ואם כן איפה?

קבצים מצורפים

• sansa-clip+.jpg
    KB 77.4 · צפיות: 26

שירה 10

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י AR;2108828:

מצטערת לספר שיש לי את הדגם החדש עם הבלוטוס.... אשמח לקבל פרטים על החלפת הנגן לאחד טוב יותר.

נתי

משתמש רשום
מי שרוצה יש נגנים של סאנדיסק חדשים ומחודשים בבאזר המציאות בגאולה ליד מאפית יעלה אחרי מיצי אורי אני מקווה שתמצאו את המקום אם לא אז תשלחו הודעה ואני אתן הסבר מפורט יותר בהצלחה

soundwave

משתמש צעיר
נכתב ע"י שירה 10;2105984:
יש למישהו למכור אולי?? אפילו יד שניה... או אולי מישו יודע איפה אפשר לקנות?? (בחנויות כבר אין...)
וכבר כמה מהדגמים החדשים שקניתי נשברו או שלא עובדים כ"כ טוב....
תודה לכל העונים!!!

ב"ה

אם תמצאי תגידי לי גם בבקשה...... אין נגנים חזקים היום הכל חומר זול או עיצוב עצוב.

פרופסור

משתמש צעיר
שלו' וברכה!

אצל גוטפרב [הרוכל] ניתן להשיג את סאנדיסק קליפ פלוס [הדגם שקרן שמש העלה את תמונתו]
אין לי את מספר הטלפון שלו אך אפשר לחפש את זה, הוא גר בבית שמש.

אם כי הנגנים שלו הם מחודשים, והאחריות עליו הוא רק לחודש, נגנים כאלו חדשים אזלו מהשוק, וגם מי שטוען שהוא מוכר חדש - הוא ככל הנראה משקר.

את הדגם היותר חדיש - זיפ [הצבעוני] קניתי ממישהו בב"ב ג"כ מחודש

מספר הטלפון שלו: 0527170835

מסתבר שיש לו גם את הדגם קליפלוס

אך הוא נותן על הנגנים שלו שנה אחריות

יש לציין שאלו שתי הדגמים האחרונים מסנסה שניתן לשים עליהם רוקבוקס, הדגמים הבאים מתוכנתים בצורה שלא מאפשרת התוכנה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה