נכתב ע"י שירה 10;2106010:למה אין היום נגנים נורמליים??
נכתב ע"י AR;2108523:מה את מחפשת בנגן שלא ניתן להשיג היום?
יש שני דגמים חדשים יחסית בשוק של חברת DOQO, מוצלחים מאוד, וניתן להשיג ברוב החנויות, אוכל להפנות אותך לחנות שקרובה אליך.
(גילוי נאות, אני מייבא את הנגן)
אפשר בהחלט לתת ביקורת כאן בפורום.נכתב ע"י e.sh;2108649:אוכל לתת מעט ביקורת על הנגן בפורום,
או שעדיף באישי?
נכתב ע"י שירה 10;2108785:מצטערת, אני קניתי את הDOQO הזה, והוא איטי נורא, לוחצים לעבור שיר קדימה, (ימינה), הוא מעביר אחורה, השמיעה שלו לא מספיק איכותית, (ויש לי אוזניות מעולות!), הוא עלה יותר יקר מהסנדיסקים החדשים (ספורט והאחד שמעליו) והוא פשוט דפוק!!!
ואין לי בקבצים שום וירוס או סיבה להאטה הזאת.
גם הקליפס שלו מאחורה כבר נשבר, וזה לא קרה רק לי....
מצטערת להעליב אותו ככה...
ואגב,
אם אתה מייבא נגנים - אולי יש לך איזה זיפ אחד למכור לי??
אוקי.נכתב ע"י AR;2108828:דבר ראשון, אני נורא מצטער שזו החוויה שלך מהנגן, נראה לפי דבריך שהנגן שיש לך לא תקין, ולא מתפקד כמו שהוא אמור, ואתייחס לכל טענה בנפרד:
לגבי האיטיות, הוא אכן לא מהיר כמו הסנדיסק (אני מבין שיש לך את הדגם VIVO) יש דגם מתקדם יותר שכולל גם אופציה של בלוטות, והוא בהחלט יותר מהיר.
אנחנו עובדים מול היצרן כדי לבדוק אופציה לשפר את המהירות של הנגן (דגם VIVO).
לגבי איכות השמיעה, מבדיקות שערכנו הוא לא נופל ברמתו מהסנדיסק, (בדקנו מול הג'אם והספורט) ואף עולה על הסנדיסק באיכות ההקלטה בכמה רמות, אשמח לפירוט יותר בנוגע לאיכות כאן או בהודעה פרטית.
ייתכן שבאמת הנגן שלך לא תקין.
תפקוד הכפתורים זה בהחלט תקלה.
את הקליפס אנחנו מחליפים לכל מי שנשבר לו.
לצערי אין לי נגני זיפ למכירה, אבל אשמח לעשות כמיטב יכולתי לשפר את החוויה שלך מנגני DOQO.
אם את רוצה, תוכלי להחליף את הנגן אצלנו, לנגן חדש ותקין. ואשמח לשדרג אותך לדגם המתקדם יותר, ללא עלות כמובן.
נכתב ע"י AR;2108828:דבר ראשון, אני נורא מצטער שזו החוויה שלך מהנגן, נראה לפי דבריך שהנגן שיש לך לא תקין, ולא מתפקד כמו שהוא אמור, ואתייחס לכל טענה בנפרד:
לגבי האיטיות, הוא אכן לא מהיר כמו הסנדיסק (אני מבין שיש לך את הדגם VIVO) יש דגם מתקדם יותר שכולל גם אופציה של בלוטות, והוא בהחלט יותר מהיר.
אנחנו עובדים מול היצרן כדי לבדוק אופציה לשפר את המהירות של הנגן (דגם VIVO).
לגבי איכות השמיעה, מבדיקות שערכנו הוא לא נופל ברמתו מהסנדיסק, (בדקנו מול הג'אם והספורט) ואף עולה על הסנדיסק באיכות ההקלטה בכמה רמות, אשמח לפירוט יותר בנוגע לאיכות כאן או בהודעה פרטית.
ייתכן שבאמת הנגן שלך לא תקין.
תפקוד הכפתורים זה בהחלט תקלה.
את הקליפס אנחנו מחליפים לכל מי שנשבר לו.
לצערי אין לי נגני זיפ למכירה, אבל אשמח לעשות כמיטב יכולתי לשפר את החוויה שלך מנגני DOQO.
אם את רוצה, תוכלי להחליף את הנגן אצלנו, לנגן חדש ותקין. ואשמח לשדרג אותך לדגם המתקדם יותר, ללא עלות כמובן.
נכתב ע"י סבתא111;2120850:מישהו יודע אם יש רוקבוקס לנגן DOQO המדובר?
נכתב ע"י שירה 10;2105984:יש למישהו למכור אולי?? אפילו יד שניה... או אולי מישו יודע איפה אפשר לקנות?? (בחנויות כבר אין...)
וכבר כמה מהדגמים החדשים שקניתי נשברו או שלא עובדים כ"כ טוב....
תודה לכל העונים!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: