יש בחורים שהצליחו לחבר לנגן הנ"ל סים עם וואטסאפ וכדומה...............אז דבר ראשון, יש על זה אשכול שלם בפורום "צרכנות".
דבר שני:
רבותיי, היום המצאתי הכשר, נקרא "פתוח למהדרין". הכללללל בחינם. פשוט תגשו לחנות הפרוצה הקרובה אליכם, קנו אייפון פתוח, וא-נ-י מאשר. מגניב!!!
טוב, ברצינות. כל אחד יכול להמציא הכשר. דבר ראשון ופשוט - אין על זה הכשר אמיתי. לא יודע מי זה "לחומרא".
דבר שני, המכשיר הזה הוא אייפון פתוח לפני שמכניסים לו גירסא, כך אמר לי המוכר באחת החנויות הכי מפורסמות שלהם, שמפני כבודה לא אנקוב בשמה. למעשה מי שלא טכנאי לא יצליח לפרוץ אותו, אבל זה לא מגרע מהעניין שזה קצת מפוקפק...
זה בעניין החסימה. בעניין התוכן, אז בחלק מהנגנים אפשר להכניס כל אפליקציה שלא דורשת אינטרנט. תחליטו אם זה בשבילכם...
בעניין אאוטנט, אני לא חושב שפוסלים אותו בגלל בעיות בחסימה, אלא סתם כי רמתו הרוחנית, איך לומר, לא מתאימה במאה אחוז לכל אחד, אם תשאלו אותי.
אם צריך עוד מידע, אני כאן בשמחה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: