מאיפה המידע?המשק הולך להשבתה,
זה ענין של כמה שעות
השאלות הגדולות היא מתי זה יגמר ואיך.
מאיפה המידע?המשק הולך להשבתה,
זה ענין של כמה שעות
השאלות הגדולות היא מתי זה יגמר ואיך.
זו שעתם הגדולה של הנמצאים בתפקידים לתת מענה.
מנהלי מוסדות, אגפי עיריות וגופים גדולים וקטנים,
מנהל טוב נכר בשעת משבר.
מי מעריך את זהמנהל טוב ניכר בשעת משבר.
כן אסור להיות בפאניקה זה הרבה יותר גרוע מהקורונה!!!
לא הבנתי את ההנחיות. אם לי אישית לא איכפת להדבק, למה שאני אתרחק מאחרים? אם נדבקתי, אז מובן למה בידוד - כדי לא להדביק אחרים, אבל עד אז?
עד שחולה יודע על היותו חולה הוא מדביק בממוצע 2.6 אנשים, מי שלא שפוי כאן הוא טראמפ.לא הבנתי את ההנחיות. אם לי אישית לא איכפת להדבק, למה שאני אתרחק מאחרים? אם נדבקתי, אז מובן למה בידוד - כדי לא להדביק אחרים, אבל עד אז?
אגב, הנשיא טראמפ פרסם הוראות התנהגות, והם מובנות הרבה יותר מההנחיות של משרד הבריאות:
1. אם אתה מרגיש חולה, השאר בבית.
2. אם הילדים חולים, השאר אותם בבית.
3. אם משהו בבית נדבק, שכולם יישארו בבית.
4. אם אתה זקן, התרחק מאנשים.
5. אם יש לך בעיות רפואיות שמגדילים את הסיכון שלך (למשל, בעיות במערכת החיסונית) השאר בבית והתרחק מאחרים.
אז זה נשמע עוד איכשהו שפוי, כי הרעיון פה למזער את הסיכוי שחולים (ואף ספק חולים) ידביקו אחרים.
אבל הדרך מפה לסגירת מדינה שלימה כמו שקורה אצלנו, וההנחיות שכולם (גם הבריאים) יתרחקו 2 מטר אחד מהשני, ולעקוב אחרי אזרחים כאילו הם מחבלים, היא רחוקה מאוד!
ממתי ההנחיות האלו? אפילו בבריטניה כבר שינו כיון! בארצות הברית כבר סגרו מוסדות חינוך.לא הבנתי את ההנחיות. אם לי אישית לא איכפת להדבק, למה שאני אתרחק מאחרים? אם נדבקתי, אז מובן למה בידוד - כדי לא להדביק אחרים, אבל עד אז?
אגב, הנשיא טראמפ פרסם הוראות התנהגות, והם מובנות הרבה יותר מההנחיות של משרד הבריאות:
1. אם אתה מרגיש חולה, השאר בבית.
2. אם הילדים חולים, השאר אותם בבית.
3. אם משהו בבית נדבק, שכולם יישארו בבית.
4. אם אתה זקן, התרחק מאנשים.
5. אם יש לך בעיות רפואיות שמגדילים את הסיכון שלך (למשל, בעיות במערכת החיסונית) השאר בבית והתרחק מאחרים.
אז זה נשמע עוד איכשהו שפוי, כי הרעיון פה למזער את הסיכוי שחולים (ואף ספק חולים) ידביקו אחרים.
אבל הדרך מפה לסגירת מדינה שלימה כמו שקורה אצלנו, וההנחיות שכולם (גם הבריאים) יתרחקו 2 מטר אחד מהשני, ולעקוב אחרי אזרחים כאילו הם מחבלים, היא רחוקה מאוד!
הנשיא פרסם את זה בחשבון הטוויטר שלו לפני שעה.ממתי ההנחיות האלו? אפילו בבריטניה כבר שינו כיון! בארצות הברית כבר סגרו מוסדות חינוך.
טראמפ כבר מזמן עדכן הוראות אחרות. יש אנשים שבכוח מנסים להראות אדישים שיערב להם.עד שחולה יודע על היותו חולה הוא מדביק בממוצע 2.6 אנשים, מי שלא שפוי כאן הוא טראמפ.
יש לך צילום מסך? תעלה.ולגופו של ענין יש הרבה שנדבקו ועדיין אין להם שום תסמינים והם הרוב כך שזה לא רלוונטי כ"כ החום ותלמידים.הנשיא פרסם את זה בחשבון הטוויטר שלו לפני שעה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: