חנוכה שמח!
לא, אין כאן מתכון ספציפי כי כל מתכון סופגניות יתאים לכאן.
רק הרעיון.
נגיסונים קטנטנים של סופגניה.
בגלל הגודל הקטן שלהם והטיגון הקרום נעשה פריך במיוחד והפנים נשאר רך. טיגון קצר ממש. מתפצפץ בפה. שווה נסיון!
מכינים בצק ומתפיחים.
מגלגלים חתיכת בצק לנחש בקוטר של1.5 ס"מ. חותכים לפרוסות ברוחב של פחות מס"מ. מניחים את החתיכות על ניר אפיה מכסים ביילון ומתפיחים כ-15-20 דקות
מחממים שמן בסיר. מטגנים בכל נגלה כמו שממלאה את הסיר בשכבה אחת. מטגנים כל אש לא גבוהה. כחצי דקה מכל צד.
מעבירים לניר סופג
כשכל הנגיסים מוכנים מאבקים בכמות נדיבה של אבקת סוכר ובהקפצה מביאים לציפוי של כל הנגיסים באבקת הסוכר.
לא, אין כאן מתכון ספציפי כי כל מתכון סופגניות יתאים לכאן.
רק הרעיון.
נגיסונים קטנטנים של סופגניה.
בגלל הגודל הקטן שלהם והטיגון הקרום נעשה פריך במיוחד והפנים נשאר רך. טיגון קצר ממש. מתפצפץ בפה. שווה נסיון!
מכינים בצק ומתפיחים.
מגלגלים חתיכת בצק לנחש בקוטר של1.5 ס"מ. חותכים לפרוסות ברוחב של פחות מס"מ. מניחים את החתיכות על ניר אפיה מכסים ביילון ומתפיחים כ-15-20 דקות
מחממים שמן בסיר. מטגנים בכל נגלה כמו שממלאה את הסיר בשכבה אחת. מטגנים כל אש לא גבוהה. כחצי דקה מכל צד.
מעבירים לניר סופג
כשכל הנגיסים מוכנים מאבקים בכמות נדיבה של אבקת סוכר ובהקפצה מביאים לציפוי של כל הנגיסים באבקת הסוכר.