נא חוו דעתכם!

שמשונית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אל תשאירו את עמלי הרב ללא תגובה. מחכה לשמוע מה יש לכם לומר.
יש ללחוץ על התמונה להגדלה כדי להבחין בפרטים. אמור אוטוטו לרדת להדפסה. כל הזכויות שמורות כמובן.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 490 · צפיות: 23

n_eli

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
את האמת חששתי לעורי בכלל להעיז להגיב על כזה דבר.:)
אין מה להגיד רק מילים טובות - רב אומן - אומנות גדולה ביותר.

אני חייב להוסיף שכמו שהעיר אביגדור באשכול "עיצוב גרפי"
המזבח באמת לא עומד נכון לא לרצפה אבל בזווית שמשמאל לימין, ולא לכיוון הריצפה.

וגם התמונה של הכהן הבגד הלבן שלו נראה גזור צריך טשטוש - חסר לו המימד של חולצה אמיתית.
הצל - של היד הימנית של הכהן על הכובע לא כ"כ טוב צריך עוד קצת טישטוש.
בחלוק עצמו - גם יש בעיה בצדדים לכיוון הפרוכת האדומה צריך קצת לטשטש כי הוא נראה קצת גזור.

shor

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
מדהים!!!
איזה יופי אני נדהמת!!!

זו אניאני

משתמש פעיל
איזו יצירה!!!!!!!!!!!!!!!!!
תאווה לעניים!!!!!!!!!!!!!!

הוד, הדר וטוהר!!!!!!!!!!

ציור פני הכהן - זה לא הפשטה של הקודש?

ברק09

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
יש בעיה קטנטונת בזווית של המזבח, אבל זה פשוט גאוני! עבודה מרהיבה, ישר כוח! בעז"ה שנזכה שעבודות בסגנון יופיעו בקרוב מאוד בפורום צילום!

n_eli

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נכתב ע"י ברק09;152429:
יש בעיה קטנטונת בזווית של המזבח, אבל זה פשוט גאוני! עבודה מרהיבה, ישר כוח! בעז"ה שנזכה שעבודות בסגנון יופיעו בקרוב מאוד בפורום צילום!

אולי כדאי להסביר למי שלא הבין תמונת בפורום "צילום" - מכיוון שביהמ"ק יבנה ואז נוכל לצלם אותו ממש ולא נצטרך לבנות במחשב.

זו אניאני

משתמש פעיל
לא נראה לי שמישהו לא הבין....

ירושלמי

משתמש צעיר
n_eli, וואאלללהה.
תודה על ההסבר, לא הבנתי.

רעות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עימוד ספרים
א. ווואוווווו!
ב. מיוחד!!!
ג. הציור שלך? מדהיייייים!
הוילון הבורדו נותן כזו דרמתיות לתמונה. גם הכיתוב ממש יפה (תבדוק את הגודל שלו. בכל אופן זה תלוי ולא סידור כך שהאותיות צריכות להיות לפחות גודל 20)
במזבח הזהב אולי כדאי שתעשה עיטורים פחות מודרניים ויותר אותנטיים.
ממש ממש ממש מיוחד!

שמשונית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יישר כח על תגובותיכם! תודה לאלי על ההערה בענין הבגדים אתקן זאת.
בענין ציור פני הכהן יש להבדיל בין ציור דמות מסוימת כמו משה רבינו ואהרון הכהן לבין דמות שכל הכהנים יכלו להיות. למעשה כל כהן בדורינו אם יגיע לדרגה הראויה יוכל להיות כה''ג. באמת הלקוח חשש לענין אך מברור עולה שאין בכך כל בעיה.
היה לו רעיון לנסות לצייר את דיוקנו של החפץ חיים זצ''ל בדמותו של הכהן. הח''ח היה כהן כידוע. מה דעתכם על רעיון כזה?
טכנית לדעתי זה לא היה מצליח, כי לח''ח יש תמונה אחת ידועה מזוית אחת בלבד. גם אם היינו מצליחים לצייר אותו מזוית זו כמו שצריך לא היו מזהים שזה הח''ח.
הזוית של המזבח עם הרצפה הוא קריטי לדעתכם? (ברגע שאתאים את הפרספקטיבה החדר מאבד את כל העומק שלו.)

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
הזוית עם הרצפה לא קריטי לדעתי אם תיישר את הדופן. משום מה חשבתי שהמזבח הרבה יותר גדול ביחס לבנאדם. ובבגדים הכי חשוב זה הכותונת היא לא ישרה מכל הצדדים נופלת קדימה

אלף

משתמש מקצוען
ציור מדהים! אין מילים יצירה אומנותית. ההערה על היד שמפילה צל על המצנפת נכונה. הצל כרגע הוא כאילו היד קרובה מאד למצנפת והאמת שהיא רחוקה מעט ולכן הצל צריך להיות רחב יותר ומטושטש.
משהו מיוחד מאוד!
עלה והצלח!

tamar

משתמש מקצוען
וואו! ממש יפה!
רק חבל שיש לקוח, יכלת לשווק את זה ישירות לחנויות לסוכות

עפרה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
וואו, זה פשוט אדיר! רב אומן!

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
חיה, חבל על הזמן! איזו אווירה!
.רק חסרות לי קצת הרגליים של הכהן..:confused:

n_eli

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
זו אניאני - וירושלמי
ח"ו לא חשבתי שלא תבינו...:)
אך יש כאילו שאני לא בטוח שהבינו וכדאי שיבינו את כוונתו היפה של ברק

שמשונית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
רגלי הכהן אמורות להיות יחפות.. והיתה התלבטות קשה בנושא האם לצייר רגליים יחפות בפוסטר.
בתחילה הלקוח רצה שהרגליים יחתכו בקצה הדף, ז''א שהציור יהיה קטוע ולא יראו את הרגליים. לזה לא הסכמתי בשום אופן. לאחמ''כ מצאתי שכתוב שהכתונת היתה 'עד הארץ' וזה היה פתרון אידיאלי מבחינתינו.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
רב אומן! את באמת רב אומן! כשתיווכתי בינכם אמרתי לו שיש לו על מי לסמוך, ואני שמחה שהוא רואה תוצאות! עלי והצליחי!!! (ובהצלחה לכהן...)
הערותי הקטנות:
אם זה לא יהיה מידי מסובך- או את הרצפה או את המזבח משהו לא מסתדר שם!
לגבי העיטורים על המזבח- הייתי מבהירה אותם קצת. הם מידי בולטים ומסתירים את המבנה של המזבח עצמו. אם הם יהיו יותר עדינים זה רק ייטיב, לדעתי.
כמו"כ תבדקי היטב את סוף הבגד של הכהן. זה נראה מורם קצת מאחורה או משהו שלא מסתדר טוב.

המון הצלחה!!!

אפרת

משתמש רשום
עבודה יוצאת מן הכלל!!!!
אין לי הערות

רק חסרות מאד כפות הרגליים! למה הלקוח לא רצה להוסיף אותן
ממש קצת.. מציצות... זה נראה שהוא לא עומד על כלום...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה