בקשת תפילה נא העתירו בתפילה וקרעו שערי שמים...

פירוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מתפללת, רפואה שלמה בקרוב!

מורמולדה

משתמש מקצוען
המצב קשה מאוד !
לצערי נאלצתי להיות בבית חולים וראיתי מקרוב את הסיפור
זה עצוב ברמה שאי אפשר לתאר !!!!!!!!!
יולדת צעירה, ילד ראשון, הגיעו ללדת בלי לדעת כלום מה עומד להיות ...........
כרגע במצב קריטי (נכון ללפני שלוש שעות)
תקרעו את השמים !!!!!!

cv

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אמרתי.
רפואה שלמה!

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכון שהשם שלה יהיה בכותרת! ממשיכה להתפלל נשמח לשמוע בשרות טובות

אולפני צבע קול

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אמרתי...
ד' יעזור שיתקבלו התפילות, ויאמר דייייייי לצרותינו!!!!
פתקא טבא לכולם!!
מעכשיו רק בשורות טובות!!

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
טוב כולם מבינים שיש ברוך ה' אפשרות להתפלל, אני לא יודעת מה קרה לי, אינני מכירה אותה ואני כל הזמן מתפללת גם אחרי מה שכתבת עדין היה לי מין הרשה שזה לא נכון והמשכתי (אני אף פעם לא ערה בשעות כאילו ומשום מה לא מפסיקה להגיד תהילים)

פרק קכא:
א) שִׁיר לַמַּעֲלוֹת אֶשָּׂא עֵינַי אֶל הֶהָרִים מֵאַיִן יָבֹא עֶזְרִי: ב) עֶזְרִי מֵעִם ד' עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: ג) אַל יִתֵּן לַמּוֹט רַגְלֶךָ אַל יָנוּם שֹׁמְרֶךָ: ד) הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְׂרָאֵל: ה) ד' שֹׁמְרֶךָ ד' צִלְּךָ עַל יַד יְמִינֶךָ: ו) יוֹמָם הַשֶּׁמֶשׁ לֹא יַכֶּכָּה וְיָרֵחַ בַּלָּיְלָה: ז) ד' יִשְׁמָרְךָ מִכָּל רָע יִשְׁמֹר אֶת נַפְשֶׁךָ: ח) ד' יִשְׁמָר צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה