חברותיה של אחת הבנות שלי חוגגות השנה 18 שנים.
איכשהו צריך להכין עוגה וקשקושים ומתנה ו.. ו...
"אז תכיני לה עוגה"
"אבל אני לא יודעת להכין כמוך"
"ומה עושות כל החברות שלך שצריכות להכין עוגה, מכינות לבד, לא?"
"את לא אמא שלהן ואמא שלהן לא מכינה כמוך"
הבנתי.
קיבלתי.
מה לעשות. אין ברירה.
אז בשבועיים האחרונים זה כבר קרה פעמיים.
ואם הבנתי נכון יש עוד 3 עוגות לפני....
תכל'ס, התעצלתי להכין עוגת מספרים מבצק שקדים.
אז הכנתי מעוגה לבנה בסיסית שלי שחילקתי את הכמות ל-2 תבניות. יצא מעולה++++
ראשונה:
שניה:
בעוגה הראשונה בטפשותי אפשרתי אכילה נשנושית של השאריות אחרי חיתוך צורת הטבעת. את הקרם הנותר- זרקתי
בשניה, הייתי יותר חכמה.
העיגול שבתוך הטבעת הפך למיני עוגה ב-2 שכבות. מתאימה בול בכמות לקינוח לארוחה אחת במשפחה שלנו.
את השאריות מסביב הטבעת פוררתי גס.
ערבבתי עם שארית הקרם [ריצ' מוקצף + פודינג וניל]. התערובת היתה אורירית בזכות הריצ' המוקצף, אבל כזו שיכולתי לכדרר.
כדררתי.
הקפאתי
טבלתי לאחר ההקפאה בשוקולד מומס עם מעט חמאת בוטנים
קיבלתי כדורים רכים רכים, ביס קרמי, בציפוי שוקולד.
בגלל השימוש בריצ' המוקצף, המרקם שונה לחלוטין משל כדורי שוקולד או כדורי עוגה אחרים.
זהו.
מסקנה,
תפעילו את הדמיון
נצלו שאריות עד תום.
עכשיו הבעיה היא חוסר המקום במקפיא.
מניחה שנסתדר עם הבעיה הזו איכשהו
איכשהו צריך להכין עוגה וקשקושים ומתנה ו.. ו...
"אז תכיני לה עוגה"
"אבל אני לא יודעת להכין כמוך"
"ומה עושות כל החברות שלך שצריכות להכין עוגה, מכינות לבד, לא?"
"את לא אמא שלהן ואמא שלהן לא מכינה כמוך"
הבנתי.
קיבלתי.
מה לעשות. אין ברירה.
אז בשבועיים האחרונים זה כבר קרה פעמיים.
ואם הבנתי נכון יש עוד 3 עוגות לפני....
תכל'ס, התעצלתי להכין עוגת מספרים מבצק שקדים.
אז הכנתי מעוגה לבנה בסיסית שלי שחילקתי את הכמות ל-2 תבניות. יצא מעולה++++
ראשונה:
שניה:
בעוגה הראשונה בטפשותי אפשרתי אכילה נשנושית של השאריות אחרי חיתוך צורת הטבעת. את הקרם הנותר- זרקתי
בשניה, הייתי יותר חכמה.
העיגול שבתוך הטבעת הפך למיני עוגה ב-2 שכבות. מתאימה בול בכמות לקינוח לארוחה אחת במשפחה שלנו.
את השאריות מסביב הטבעת פוררתי גס.
ערבבתי עם שארית הקרם [ריצ' מוקצף + פודינג וניל]. התערובת היתה אורירית בזכות הריצ' המוקצף, אבל כזו שיכולתי לכדרר.
כדררתי.
הקפאתי
טבלתי לאחר ההקפאה בשוקולד מומס עם מעט חמאת בוטנים
קיבלתי כדורים רכים רכים, ביס קרמי, בציפוי שוקולד.
בגלל השימוש בריצ' המוקצף, המרקם שונה לחלוטין משל כדורי שוקולד או כדורי עוגה אחרים.
זהו.
מסקנה,
תפעילו את הדמיון
נצלו שאריות עד תום.
עכשיו הבעיה היא חוסר המקום במקפיא.
מניחה שנסתדר עם הבעיה הזו איכשהו