למסירה מתרגשים ממוזיקה? הקליפ המרגש הזה בשבילכם! רציתי לשתף.

R.H. DESIGN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אהבתם? שתפו - לחצו על ' תודה '

קבצים מצורפים

• ברכת כהנים אברומי וינברג _ Bircat cohanim avrumi Weinberg.(1).mp4
    50.9 MB · צפיות: 761

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נגן מוזיקה.JPG
הקובץ שיורד, שגוי
לא נפתח

יש סיבה?

רחשי הלב

משתמש מקצוען
תרשו לי להתרגש ממשהו אחר.
כל אחד מאלו שעומדים שם, גם אלו עם הג'ינסים וכיפות העור, אלו בחורים שגדלו במשפחות משלנו, חלקן כאלו שאהבו את הילדים, טיפחו אותם, השקיעו בהם, וחלקן כאלו שמסיבות שונות לא יכלו לתת לילדים את כל הטוב הזה. המשותף לכל המשפחות הוא שכולם כאבו עד כלות את מצבו של בנם שירד וירד וירד עד שנראה היה שאין לו סיכוי.
כל אחד מאלו שעומדים שם, אלו בחורים שנגד כל הסיכויים יושבים ולומדים כל אחד לפי יכולתו וכישרונותיו, מתפללים 3 תפילות ביום, חלקם הוגים בתורה בהתמדה עצומה שלא נופלת מהתמדתם של טובי עולם הישיבות, כולם כולם אוהבים את בוראם ומשתדלים לעשות לו רק נחת רוח.
לכל המהפך המדהים, המרגש, המופלא הזה, אחראי אדם אחד ויחיד, ההוא עם השלייקע'ס.
היחיד שבכל מצב מאמין בהם, מייקר ומכבד אותם, משמש להם כאב וכאם ללא תנאים.
כולם יקימו בתים נאמנים לה' ולתורתו, חלקם הגדול יחבשו את ספסלי בית המדרש עד זקנה ושיבה, בזכות דבר אחד.
בזכות אמון ואהבה שניתנו להם כשאף אחד אחר לא היה מוכן לתת את זה.
אז בפעם הבאה שאתם רואים אחד כזה, תנו בו אמון. תנו לו אהבה, ואולי הצלתם נפש אחת מישראל וקיימתם עולם מלא.
סליחה על הסטת האשכול.

R.H. DESIGN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כל אחד מאלו שעומדים שם, גם אלו עם הג'ינסים וכיפות העור, אלו בחורים שגדלו במשפחות משלנו, חלקן כאלו שאהבו את הילדים, טיפחו אותם, השקיעו בהם, וחלקן כאלו שמסיבות שונות לא יכלו לתת לילדים את כל הטוב הזה. המשותף לכל המשפחות הוא שכולם כאבו עד כלות את מצבו של בנם שירד וירד וירד עד שנראה היה שאין לו סיכוי.
כל אחד מאלו שעומדים שם, אלו בחורים שנגד כל הסיכויים יושבים ולומדים כל אחד לפי יכולתו וכישרונותיו, מתפללים 3 תפילות ביום, חלקם הוגים בתורה בהתמדה עצומה שלא נופלת מהתמדתם של טובי עולם הישיבות, כולם כולם אוהבים את בוראם ומשתדלים לעשות לו רק נחת רוח.
כולם יקימו בתים נאמנים לה' ולתורתו, חלקם הגדול יחבשו את ספסלי בית המדרש עד זקנה ושיבה, בזכות דבר אחד.
אז בפעם הבאה שאתם רואים אחד כזה, תנו בו אמון. תנו לו אהבה, ואולי הצלתם נפש אחת מישראל וקיימתם עולם מלא.
סליחה על הסטת האשכול.
בכלל לא הסטת האשכול. להיפך.
ממש התרגשתי.
מאד חשוב מה שרשמת
לא ידעתי שכך... ומאד התרגשתי מכולם שנעמדים לשיר ביחד...
אין מילים...
צמרמורת
ד' ישלם לזה עם השלייקס שכרו

נתל'ע

משתמש סופר מקצוען
סליחה על הסטת האשכול.

הגם שאני מכיר את הישיבה היטב, ריגשת מאד, תודה לך ר' @באבא קמא ומי שרוצה לראות ולהתרגש יחד איתם מוזמן להקפות שניות בשנה הבעל"ט.:rolleyes:

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
מה שמאד בולט בקליפ הזה של הישיבה המתוקה הזו, זה האהבה שזורמת שם, הכל כ"כ נעים כ"כ מחייך.... זה גורם לי לרצות לחזור לשנים שאני הייתי בישיבה ולחיות אותם מחדש אחרת!! נעים, תומך, מקבל ובקיצור אוהב!!

זושא כץ

משתמש מקצוען

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!
בבקשה!

דובי מייזעלס וילד הפלא שלום בראדט - דאווענען

לצפייה מיוטיוב:

להורדה מג'מבו מייל - לחצו כאן
לצפייה ולהורדה מדרופבוקס - לחצו כאן

מילים:
מי אנכי, שאזכה להתפלל לפני הקדוש ברוך הוא,
שהוא קל גדול ונורא.
הייליגער באשעפער די האסט געבעטן דאווענען פאר דיר,
גרויסער באשעפער וועל איך יעצט דאווענען פאר דיר.

ולעוד הרבה קליפים עיינו ב"אשכול הסינגלים בקשות ותגובות".

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה