תודה רבה!ב3 יש שכבה של שומן למעלה,
זה כיף וטעים במיוחד בתור בשר,
בצ׳ולנט, חילקתי לקוביות ופחות אהבתי כי חצי לפחות מהקוביות זה שומן, אז אין מבחינתי מספיק בשר,
אבל מבחינת טעם זה פצצה.
ה-מתכון הכי אהוב עלי למספר 3 (נראה לי שזה הבשר הכי טעים שאכלתי אי פעם) -
בשר מספר 3 - מתכון פצצה
(דווקא הירקות לא יצאו מידי טעימים, ודילגתי על רוב הירקות, אבל הבשר עצמו יצא מושלם)
מצרכים:
קילו וחצי נתח בריסקט טרי
רבע כוס שמן זית
3 כפות מלח גס
3 כפות פלפל שחור גרוס
15 תפוחי אדמה
4 גזרים
4 בצלים
2-3 עלי סלרי
10 שיני שום
1 ראש שום שלם
2 כפות עשבי תיבול
3 כפות סילן
3 כפות דבש
3 כפות רוטב סויה
מים רותחים
אופן הכנה:
מוציאים את הבשר מהמקרר, משאירים בטמפרטורת החדר כחצי שעה לפני העבודה
בינתיים מכינים את הירקות. קולפים את הגזרים, חותכים לפרוסות, את תפוחי האדמה חותכים לחצאים, את הבצל חותכים לרבעים.
מורחים את הבשר בשמן זית ומעסים אותו עם המלח והפלפל השחור
מחממים תנור לחום של 250 או 270 מעלות, הכי חם וכשהתנור חם מכניסים את הבשר על רשת כשהשומן כלפי מעלה. מתחת לבשר יש להניח רוסטר או תבנית שיאספו את הנוזלים.
נותנים לבשר רבע שעה מכת חום בתנור.
מוציאים את הבשר מהתנור.
מפזרים על תחתית הרוסטר עשבי תיבול ומניחים על עשבי התיבול את הבשר
מפזרים מסביב את כל הירקות וגם את עלי הסלרי
מפזרים את שיני השום וראש שום שמים בין הירקות
יוצקים מסביב את הסילן, סויה, דבש
מפזרים עוד קצת מלח ופלפל שחור מסביב על הירקות
יוצקים מים רותחים בזהירות עד שהמים יכסו שלושת רבעי מהתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 140 מעלות מכניסים את הבשר לשלוש שעות
אחרי שלוש שעות הבשר יוצא רך, עסיסי, ונימוח בפה.
מתכון לבריסקט בתנור רך ועסיסי,בשר מושלם לארוחת החג - סוויט דולי
מתכון לבריסקט בתנור רך ועסיסי,בשר רך, עסיסי, מושלם לארוחת החג, נתח בשר שמתבשל בבישול ארוך והוא מושלם לארוחה חגיגית עם ירקותsweetdooly.co.il
עשבי תיבול האהובים עלי עם בשר זה בעיקר שמיר, סלרי.תודה רבה!
מה הכוונה עשבי תיבול? טימין מיובש זה טוב?
ואיך את שמה בצ'ולנט? כרגיל? לא מתייבש לך?
מעניין.בצולנט, חתכו לי לקוביות בקצביה ואני שמה קוביות, אפילו לא טיגנתי קודם,
יצא מושלם, בכלל לא מתייבש (זה חתיכה מאד שומנית)
אני קצת מבואסת בקשר לצונלט, כי הצולנט יוצא מושלם, הבשר עצמו גם טעים, אבל הרוב הוא שומן ולא בשר
ככה בשר 3 נראה, לכן הוא בין האהובים עלי, השומן נותן לזה טעם נדיר.אצלי הבשר נקי עם שכבת שומן למעלה לכן אני מפחדת שבצ'ולנט יצא יבש.
מצטרפת לבקשה, תודה!מעניין.
אצלי הבשר נקי עם שכבת שומן למעלה לכן אני מפחדת שבצ'ולנט יצא יבש.
ועל הדרך אפשר לקבל את המתכון לצ'ולנט המושלם?
אני חושב שאת מפחדת בצדק....לכן אני מפחדת שבצ'ולנט יצא יבש
בשר קפוא או טרי?כנראה טרי כי קפוא אין מצב...יוצא יבש...הצולנט יוצא מושלם, הבשר עצמו גם טעים
טרי, צודקת.בשר קפוא או טרי?כנראה טרי כי קפוא אין מצב...יוצא יבש...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: