כמות: 5-7 פסים
בצק:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
300ml שמן (כשליש בקבוק)
1 כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים
מערבלים במיקסר, וממתינים לתפיחה
מילוי שוקולד:
3.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות קקאו
1 כוס פודינג וניל
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
0.5 כוסות קמח
אפיה: אופים בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות עד להשחמה.
פירורים (לא חובה):
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
0.5 כוסות שמן
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה: מערבבים במיקסר ואופים עד להשחמה קלה, לאחר מכן - מפוררים ומפזרים את העוגה (לפני האפייה).
תהנו!
בצק:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
300ml שמן (כשליש בקבוק)
1 כוס סוכר
2 ביצים
2 כוסות מים פושרים
מערבלים במיקסר, וממתינים לתפיחה
מילוי שוקולד:
3.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות קקאו
1 כוס פודינג וניל
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
0.5 כוסות קמח
אפיה: אופים בחום של 180 מעלות למשך 20-30 דקות עד להשחמה.
פירורים (לא חובה):
3 כוסות קמח
1 כוס סוכר
0.5 כוסות שמן
1 ביצה
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה: מערבבים במיקסר ואופים עד להשחמה קלה, לאחר מכן - מפוררים ומפזרים את העוגה (לפני האפייה).
תהנו!