~נעמי~
עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
•
אילתור של ערב חג הוליד מתכון מדהים בטוויסט ייחודי
שמחה לשתף למרות שאין לי תמונה.
והעיקר- זריז ודיאטטתי
ירקות בתנור בטוויס ייחודי
החומרים:
800 גר' שעועית ירוקה שלמה (עדיף עדינה)
חצי חבילה כרובית קפואה
סלסלת פטריות פרוסה/ חבילה פטריות שלמות שימורים ללא נוזלים
כוס וחצי עגבניות שרי שלמות
20-25 בצלצלים קטנים קלופים/ בצל סגול פרוס/ גם וגם/ בצל רגיל
לתיבול:
שמן
מלח
1/3 כוס בזיליקום קצוץ דק/ 3 כדורים קופאים של "דורות"
קמצוץ קינמון
מערבבים הכל מכניסים לתנור לחום נמוך כ-1/4 שעה (להפשיר את הקפואים)
להעביר ל-200 מעלות עד שהכרובית מקבלת קצת צבע
מסיימים ב-5 דקות גריל שישרף קצת למעלה.
מחביאים
טעים גם קר בתור סלט.
בגירסה החלבית להוסיף לקראת הסוף גבינות מגורדות ולערבב..
שמחה לשתף למרות שאין לי תמונה.
והעיקר- זריז ודיאטטתי
ירקות בתנור בטוויס ייחודי
החומרים:
800 גר' שעועית ירוקה שלמה (עדיף עדינה)
חצי חבילה כרובית קפואה
סלסלת פטריות פרוסה/ חבילה פטריות שלמות שימורים ללא נוזלים
כוס וחצי עגבניות שרי שלמות
20-25 בצלצלים קטנים קלופים/ בצל סגול פרוס/ גם וגם/ בצל רגיל
לתיבול:
שמן
מלח
1/3 כוס בזיליקום קצוץ דק/ 3 כדורים קופאים של "דורות"
קמצוץ קינמון
מערבבים הכל מכניסים לתנור לחום נמוך כ-1/4 שעה (להפשיר את הקפואים)
להעביר ל-200 מעלות עד שהכרובית מקבלת קצת צבע
מסיימים ב-5 דקות גריל שישרף קצת למעלה.
מחביאים
טעים גם קר בתור סלט.
בגירסה החלבית להוסיף לקראת הסוף גבינות מגורדות ולערבב..