לערבב היטב בקערה:
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת סודה לשתייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 ביצה
כוס מים קרים
שלא יהיו גושים
להוסיף לבלילה קילו חזה עוף חתוך לקוביות.
לערבבם יחד , לכסות ולהשהות במקרר לשעה.
לחמם שמן עמוק ולטגן עד השחמה (אני טגנתי רגיל כמו שניצלים...)
להעביר לצלחת עמוקה
ובאותו מחבת :
לטגן בשמן 3 שיני שום כתוש
ולהוסיף כוס צילי מתוק
כף פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
3 כפות סילאן
חצי כוס שומשום
לערבב ולהרתיח 3 דק'.
להוסיף את השניצלונים ולהקפיץ עוד כ 5-10 דק'
צלמתי מהר לפני שלא נשאר פרור......
1 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת סודה לשתייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 ביצה
כוס מים קרים
שלא יהיו גושים
להוסיף לבלילה קילו חזה עוף חתוך לקוביות.
לערבבם יחד , לכסות ולהשהות במקרר לשעה.
לחמם שמן עמוק ולטגן עד השחמה (אני טגנתי רגיל כמו שניצלים...)
להעביר לצלחת עמוקה
ובאותו מחבת :
לטגן בשמן 3 שיני שום כתוש
ולהוסיף כוס צילי מתוק
כף פפריקה מתוקה
מלח
פלפל
3 כפות סילאן
חצי כוס שומשום
לערבב ולהרתיח 3 דק'.
להוסיף את השניצלונים ולהקפיץ עוד כ 5-10 דק'
צלמתי מהר לפני שלא נשאר פרור......
נערך לאחרונה ב: