פער בטעם, למה את מתכוונת?כדאי לשים לב שכדאי להשתמש בטונה אדומה , הפער בטעם הוא מטורף.
אני מבשלת טונה כמו דג מרוקאי רגיל, יוצא טעים מאד.
רק לשים לב שצריך קצת יותר רוטב בדג (להוסיף עוד קצת מים ושמן) כדי שהדג לא יתייבש
המושג "טונה אדומה" הוא מושג רחב מאודכדאי לשים לב שכדאי להשתמש בטונה אדומה , הפער בטעם הוא מטורף.
אני מבשלת טונה כמו דג מרוקאי רגיל, יוצא טעים מאד.
רק לשים לב שצריך קצת יותר רוטב בדג (להוסיף עוד קצת מים ושמן) כדי שהדג לא יתייבש
כוונתי לטונה הזו:המושג "טונה אדומה" הוא מושג רחב מאוד
דבר ראשון, אין זן כזה של טונה, יש זנים אחרים של טונה, שהבשר שלהם אדום
אבל יש הבדל גדול באיכות ובמחיר בין הזנים
יש "טונה אדומה" ב40 ש"ח לקילו (קפוא בסופר)
יש ב190 (בדרך כלל צהובת סנפיר)
יש ב 250 (טונה כחולת סנפיר)
ויש גם ב 400 (כחולת סנפיר מאוד מיוחדת, חלקים מסויימים בדג)
והפער ביניהם בטעם הוא אכן מטורף
כן.... מאשר הטונה הרגילה (חומה או לבנה)פער בטעם, למה את מתכוונת?
לא ממש מכירה את הדג הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: