מתכון לעוגת שוקולד חמה -סופלה ללא מרגרינה

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש למישהי?
מתכון מוצלח להכין לשמחה של חברה
 

כוכבת

משתמש פעיל
מתכון לסופלה:
(כ-14 יחידות, התבניות האישיות הקטנות)

להמיס יחד:
200 גרם שוקולד
1 כוס שמן

להוריד מהאש ולהוסיף:
6 ביצים M
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח

לשפוך לתבניות אישיות לגובה כ- 3/4 מהתבנית.
לשפוך שלוק ריץ' (לא מוקצף) במרכז הבלילה
מעליו לשים קוביית שוקולד.

לאפות כ-10-15 דקות בתנור מחומם 180 מעלות.
(אפוי מבחוץ ורך לגמרי בפנים, אפשר לבדוק עם קיסם במסגרת).

מעולה! מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

בהצלחה!
 
נערך לאחרונה ב:

שריתי גוט

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עושה כך-
סופלה
200 גרם שוקולד
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח
3 ביצים
ממיסה שוקולד סוכר שמן מכבה את האש מוסיפה קמח וביצים שמה עד 3/4 כוס סופלה ובפנים קוביה שוקולד אופה 10 דקות בדיוק.
מעולה מעולה ממש מעדן!!!
 
נערך לאחרונה ב:

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
כמו ששרית העלתה זה פחות או יותר המרשם שלי
לאוהבי שוקולוד - חמאת בוטנים לפעמים אני משדרגת כך-
ממיסה בתוך שקית אוכל חמאת בוטנים ואז מוזגת רבע מהבלילה לתבנית מזלפת מעט חמטת בוטנים מעליה קובית שוקולד ואז עוד מהבלילה עד לגובה 3/4
טעיםםםםם!
 

רחלי טל

משתמש מקצוען
אני עושה כך-
סופלה
200 גרם שוקולד
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח
3 ביצים
ממיסה שוקולד סוכר שמן מכבה את האש מוסיפה קמח וביצים שמה עד 3/4 כוס סופלה ובפנים קוביה שוקולד אופה 10 דקות בדיוק.
מעולה מעולה ממש מעדן!!!
המתכון הזה הוא בדיוק המתכון שלי,
אני אוהבת שזה יוצא יותר אוורירי וגם היות שזה קינוח בד"כ בעלי מעדיף שיהיה ברכת שהכל ולא מזונות כי זה יכול לעשות שאלות על הברכה, ולכן במקום כוס קמח אני שמה כוס קמח תפו"א או קורנפלור, מוסיפה עוד ביצה ויוצא מדהים. רק צריך להיזהר שלא יווצרו גושים ולכן אני מערבבת תחילה את הסוכר עם הקמח ואז מוסיפה באטיות את הביצים שתיווצר תערובת צהבהבה כזו ואח"כ את השמן והשוקולד המומסים.
 

ayelet

משתמש מקצוען
לי יש מתכון דומה, אבל במקום קמח שמים קורנפלור.
להמיס כוס שמן עם 200 גרם שוקולד
לכבות את האש
להוסיף
5 ביצים אחת אחרי השניה
3/4 כוס קורנפלור
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
לערבב לשפוך לכוסיות, אפשר לשים בכל אחד קובית שוקולד
לאפות בתנור שחומם מראש על 180, 12 דקות בדיוק.
 

ציפופו 1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם בסופלה עסקינן.....
הכנתי לשבת האחרונה לפי המתכון הרגיל שלי (אם רוצות אעלה, אך הוא די דומה למתכונים שלמעלה) ונשאר לי בכלי בצד קצת גנאש שוקולד מהקינוח של הבוקר, בהחלטה של רגע הוספתי את הגנאש לעיסה של הסופלה.
מה אגיד לכם? כזה סופלה עוד לא יצא לי בחיים! כולם (היו הרבה אורחים) ליקקו את האצבעות
 

גילול

משתמש מקצוען
אני עושה כך-
סופלה
200 גרם שוקולד
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח
3 ביצים
ממיסה שוקולד סוכר שמן מכבה את האש מוסיפה קמח וביצים שמה עד 3/4 כוס סופלה ובפנים קוביה שוקולד אופה 10 דקות בדיוק.
מעולה מעולה ממש מעדן!!!

זה גם המתכון שלי (אני שמה 4 ביצים).
אין דברים כאלה!!!!
 

chr

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הסופלה המשפחתי שלנו- מוצלח ומומלץ מאד: ל-20 יחידות אישיות
להקציף:
6 ביצים שלמות
עם 1 כוס סוכר עד שמתייצב
במקביל להמיס:
300 גר' שוקולד צמקאו
עם 1 כוס שמן
לאחר שמתקרר מעט להוסיף לקצפת
להנמיך לערבוב איטי יותר
ולהוסיף- 1 פודינג וניל
1 כף קפה
ומעט ליקר שוקולד

למלאות חצי מנג'ט, להכניס בכל אחד חצי קוביית שוקולד מריר לפרווה או חלבי..
ולאפות כרבע שעה.(בין 12-18 דקות תלוי בתנור)
בהצלחה ובתאבון!
 

מי כעמך

משתמש רשום
מתכון לסופלה:
(כ-14 יחידות, התבניות האישיות הקטנות)

להמיס יחד:
200 גרם שוקולד
1 כוס שמן

להוריד מהאש ולהוסיף:
6 ביצים M
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח

לשפוך לתבניות אישיות לגובה כ- 3/4 מהתבנית.
לשפוך שלוק ריץ' (לא מוקצף) במרכז הבלילה
מעליו לשים קוביית שוקולד.

לאפות כ-10-15 דקות בתנור מחומם 180 מעלות.
(אפוי מבחוץ ורך לגמרי בפנים, אפשר לבדוק עם קיסם במסגרת).

מעולה! מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

בהצלחה!

200 גרם שוקולד - מדובר בשוקולד לאפיה?
 

פריידי

צילום תוסס ואנרגטי:)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מישהי יודעת האם אפשר להכין סופלה יום קודם?
 

פ.צ.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
הסופלה המשפחתי שלנו- מוצלח ומומלץ מאד: ל-20 יחידות אישיות
להקציף:
6 ביצים שלמות
עם 1 כוס סוכר עד שמתייצב
במקביל להמיס:
300 גר' שוקולד צמקאו
עם 1 כוס שמן
לאחר שמתקרר מעט להוסיף לקצפת
להנמיך לערבוב איטי יותר
ולהוסיף- 1 פודינג וניל
1 כף קפה
ומעט ליקר שוקולד

למלאות חצי מנג'ט, להכניס בכל אחד חצי קוביית שוקולד מריר לפרווה או חלבי..
ולאפות כרבע שעה.(בין 12-18 דקות תלוי בתנור)
בהצלחה ובתאבון!

זה יוצא סופלה רך?
נראה יותר כמו עוגה.
 

אם הבנות

משתמש פעיל
לי יש מתכון לסופלה בלי קמח בכלל.
סופלה (כ-12 תבניות אישיות)
להמיס
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
6 כפות פודינג וניל
לכבות ולהוסיף
4 ביצים
ולערבב במהירות
לאפות כרבע שעה
 

גדולה מהחיים:)

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
D I G I T A L
אני עושה כך-
סופלה
200 גרם שוקולד
כוס סוכר
כוס שמן
כוס קמח
3 ביצים
ממיסה שוקולד סוכר שמן מכבה את האש מוסיפה קמח וביצים שמה עד 3/4 כוס סופלה ובפנים קוביה שוקולד אופה 10 דקות בדיוק.
מעולה מעולה ממש מעדן!!!
לכמה תבניות אישיות זה?
 

1ֹ_RACHEL

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
איך אפשר לקשט בריץ'? סופלה מוגש חם, ריץ' נמס בחום.
או שהתכוונתי לגנאש?
את יכולה על הצלחת בצד לשים זילוף של ריץ' (או גלידת וניל)


אוי, נכון, לא חשבתי על זה
טוב, אין לי המון ניסיון באפייה.
אכין גנאש באמת
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה