מתכון לסופלה.
ללא גלוטן וללא סוכר מעובד.
כוס חד פעמית 180 מ"ל.
לחמם תנור ל180.
רכיבים:
12 ביצים מידה m.
כוס ממרח תמרים 100% תמרים.
שליש כוס קקאו אורגני נא.
חצי כוס שמן זית.
חצי כוס קמח טף.
חצי כוס קמח עדשים אדומות.
להקציף את הביצים לקצף יציב.
להוסיף לביצים את הממרח תמרים ולהקציף חלש עד שמתפזר אחיד.
להוסיף קקאו, ושמן.
לערבב היטב בקערה נפרדת את 2 סוגי הקמחים ולהוסיף גם אותם.
ואז בתנועות עטיפה להגיע למרקם אחיד.
למלא 2/3 תבניות סופלה ולאפות עד שהלמעלה יציב ומתחת עדיין רוטט.
זה בין 9 ל12 דקות.
להמנע מאפיית יתר כדי שיצא עסיסי.
בהצלחה רבה.
הסופלה יוצא במתיקות מאוד מעודנת!
אגב, השילוב של הקמחים הנ"ל ממש טוב להרבה דברים. רק צריך להוסיף נוזלים כי סופג יותר מקמח רגיל.
ללא גלוטן וללא סוכר מעובד.
כוס חד פעמית 180 מ"ל.
לחמם תנור ל180.
רכיבים:
12 ביצים מידה m.
כוס ממרח תמרים 100% תמרים.
שליש כוס קקאו אורגני נא.
חצי כוס שמן זית.
חצי כוס קמח טף.
חצי כוס קמח עדשים אדומות.
להקציף את הביצים לקצף יציב.
להוסיף לביצים את הממרח תמרים ולהקציף חלש עד שמתפזר אחיד.
להוסיף קקאו, ושמן.
לערבב היטב בקערה נפרדת את 2 סוגי הקמחים ולהוסיף גם אותם.
ואז בתנועות עטיפה להגיע למרקם אחיד.
למלא 2/3 תבניות סופלה ולאפות עד שהלמעלה יציב ומתחת עדיין רוטט.
זה בין 9 ל12 דקות.
להמנע מאפיית יתר כדי שיצא עסיסי.
בהצלחה רבה.
הסופלה יוצא במתיקות מאוד מעודנת!
אגב, השילוב של הקמחים הנ"ל ממש טוב להרבה דברים. רק צריך להוסיף נוזלים כי סופג יותר מקמח רגיל.