דגים מתכון בסיסי של וויטש פיש

למנצח מזמור

משתמש צעיר
אפשר מתכון בסיסי לוויט פיש
אני עושה לפי מה שכתוב על האריזה
ויוצא לי טעם די אנמי , טפל כזה
 

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לקלופס אחד
חצי כוס סוכר
2 כפות קינמון
קמצוץ פלפל שחור
בצל גדול ממש, אם אין שימי 2-3
גזר אחד או 2.
מים לא יותר ממכסה את הדג
 

cyp

משתמש מקצוען
אפשר מתכון בסיסי לוויט פיש
אני עושה לפי מה שכתוב על האריזה
ויוצא לי טעם די אנמי , טפל כזה
של אושן גורמה?
אני מבשלת עם גזר ובצל והרבה פלפל שחור, לפחות 4 כפות סוכר ובערך כפית או שתיים מלח (האמת תמיד בודקת לפי הטעם)
ברור שלבשל עם העטיפה זה כתוב גם בהוראות
 

Sped

משתמש פעיל
המתכון המסורתי:
בצל פרוס, 2 גזר, כ1.4 כוס סוכר, מלח ופלפל.
מבשלים בתוך הנייר, מורידים את הנייר אחרי הבישול.
 

בננות:)

משתמש פעיל
אצלנו התיבול הוא
4 כפות סוכר
חצי כפית מלח
פפריקה
ופלפל שחור
 

Sped

משתמש פעיל
Whitefish זה סוג של דג.
בארה"ב מכינים "גפילטע פיש" עם ווייטפיש. שם קוראים לזה גפילטע פיש, רק פה קוראים לזה ווייטפיש.
whitefish
 

בעל בעמיו

משתמש פעיל
של אושן גורמה = רואה עכשו את האריזה
אנחנו מכינים לפי ההוראות של החבילה, ומתלקקים.
כנראה ענין של טעם.

שימו לב שלפי ההוראות שלהם צריך להכניס את הקלופס למים קרים ולהרתיח, וכן לפרוס את הבצל והגזר קודם הבישול.
הרגשנו הבדל לטובה כשהתחלנו לבשל לפי ההוראות הללו, גם של חברות אחרות.

אם מתכננים להגיש קר [כמו שבדרך כלל עושים], חשוב לסנן מהמים מיד אחרי הבישול, ולא לתת לו לשרות במים, כי כשהוא מתקרר הוא סופח הרבה נוזלים, והוא מקבל מרקם מיימי.

אגב, אפשר לבשל כמה ולהקפיא, אבל להפשיר בבישול חוזר, כלומר להרתיח בתוך סיר ומים.
שוב, כי כשהוא מפשיר מעצמו, הוא מקבל מרקם מיימי.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

בעל בעמיו

משתמש פעיל
Whitefish זה סוג של דג.
בארה"ב מכינים "גפילטע פיש" עם ווייטפיש. שם קוראים לזה גפילטע פיש, רק פה קוראים לזה ווייטפיש.
whitefish
של אושן גורמה = רואה עכשו את האריזה
הגפילטע פיש של אושן גורמה עשוי באמת מוויט פיש?
אם כך, הייתי ממליץ ל @למנצח מזמור לנסות גפילטע פיש "ישראלי", שעשוי מתערובת של דגים אחרים, בדרך כלל קרפיון וכסיף, אולי מכאן תבוא הישועה.
הוויט פיש פופולרי יותר באמריקה, פחות בארץ.
בהנחה ש @למנצח מזמור זה ניק ישראלי.
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
מה אתם ממליצים יותר?
אני אישית אוהבת יותר אפילו את הפשוטים, יותר מאושן גורמה שזה חתיכת סוכר עד בלתי אכיל! ואני הונגריה שרגילה לאוכל מתוק .
יש של דג דלישס / רויזנרס - לטעמי הרבה יותר טעים
או מחו"ל האמיתי - שהם ממש יקרים...


1722720073439.png
1722720116439.png
 

למנצח מזמור

משתמש צעיר
השבת השתמשתי באושן גורמה כהרגלי, בשלתי בלי העטיפה
עם הרבה בצל וסוכר כעצת הניקים כאן
יצא הרבה יותר טוב
תודה רבה רבה !!
 

dag

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אפשר לאפות את האושן במקום לבשל?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה