רוצה לשתף אתכן במתכון בסיסי להכנת מוסים פרווה בכוסות
זה כ"כ נח , את מלכלכת רק קערה אחת!!
הכמות הזו מספיקה לכ24 כוסיות בינוניות (כמו בתמונה)
3 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
מקציפים כ10 דקות עד לקבלת קצף בהיר ויציב
עוצרים את המיקסר מוסיפים:
1 ריץ'
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
ממשיכים להקציף עד שהופך יציב.
זה הבסיס , אליו את יכולה להוסיף:
למוס פקאן :2 כפות נס קפה ו50 גרם פקאן
למוס נוגט: 2 כפות נס קפה וכף א.נוגט וגליליות שבורות
למוס שוקולד: 150 גר' שוקולד מומס (בביצים שמים כוס סוכר במקום חצי )
למוס אוראו: עוגיות אוראו טחונות מערבבים עם המוס ועל הכוס מקשטים בחצי עוגיה
למוס לוטוס : מערבבים למוס בסיס קרם לוטוס ולקישוט שמים עוגיה (ניתן לשבור עוגיות לתחתית של הכוס
למוס תותים : טוחנים תותים קפואים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים למוס בסיס
וכו לפי הדמיון ...
זה כ"כ נח , את מלכלכת רק קערה אחת!!
הכמות הזו מספיקה לכ24 כוסיות בינוניות (כמו בתמונה)
3 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
מקציפים כ10 דקות עד לקבלת קצף בהיר ויציב
עוצרים את המיקסר מוסיפים:
1 ריץ'
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
ממשיכים להקציף עד שהופך יציב.
זה הבסיס , אליו את יכולה להוסיף:
למוס פקאן :2 כפות נס קפה ו50 גרם פקאן
למוס נוגט: 2 כפות נס קפה וכף א.נוגט וגליליות שבורות
למוס שוקולד: 150 גר' שוקולד מומס (בביצים שמים כוס סוכר במקום חצי )
למוס אוראו: עוגיות אוראו טחונות מערבבים עם המוס ועל הכוס מקשטים בחצי עוגיה
למוס לוטוס : מערבבים למוס בסיס קרם לוטוס ולקישוט שמים עוגיה (ניתן לשבור עוגיות לתחתית של הכוס
למוס תותים : טוחנים תותים קפואים עם חצי כוס סוכר ומוסיפים למוס בסיס
וכו לפי הדמיון ...