א
אוהב לחיות
אורח
כל כמה תודות/נקודות
אני עולה בדרגה כך שהניק שלי יוגדר כמשתמש פעיל ולא צעיר לדוג'?
אני עולה בדרגה כך שהניק שלי יוגדר כמשתמש פעיל ולא צעיר לדוג'?
סטטוס משתמשים משתנה בהתאם לכמות הנקודות, ככל שירבו הנקודות שלכם תהפכו למשתמש מקצוען יותר, התודות מוסיפים נקודות.כל כמה תודות/נקודות
אתה יודע אולי כל כמה נקודות מתחלף ה''משתמש'' ?סטטוס משתמשים משתנה בהתאם לכמות הנקודות, ככל שירבו הנקודות שלכם תהפכו למשתמש מקצוען יותר, התודות מוסיפים נקודות.
סדר הדרגות:
- משתמש חדש
- משתמש רשום
- משתמש צעיר
- משתמש פעיל
- משתמש מקצוען
- משתמש סופר מקצוען
- משתמש מוביל
אני לא בטוח שזה מעודכן, נראה לי שפעם זה היה כך:אתה יודע אולי כל כמה נקודות מתחלף ה''משתמש'' ?
קצת השתנה...אני לא בטוח שזה מעודכן, נראה לי שפעם זה היה כך:
המספרים בסוגריים מציינים את מספר הנקודות
משתמש חדש (0)
משתמש רשום (5)
משתמש צעיר (25)
משתמש פעיל (45)
משתמש מקצוען (100)
משתמש סופר מקצוען (200)
משתמש מוביל (330)
תגית אישית - מנוי פרימיום
בהחלטאם אני רוצה להפסיק להיות משתמש מוביל, זה אפשרי ?
אגב, עוד 360 הודעות אתה מקבל עוד 46 נקודות,תגית אישית - מנוי פרימיום
ואז, מה יקרה ?אגב, עוד 360 הודעות אתה מקבל עוד 46 נקודות,
וקופץ להובלה מספר שלשי באתר
מה זה תגית אישית??תגית אישית - מנוי פרימיום
לכתוב במקום דרגת משתמש משהו אישי.מה זה תגית אישית??
לא היה מחמיא יותר להתקדם בדרגות כמו הרב.... הרה"ג...... רשכבה"ג....... ???לא הבנתי כלום.
לאיזה ענין כלל משנה כל "התוארים" הללו?
לאן זה מוביל אותנו?
זה כשאתה בתגית אישית אתה יכול לבחור מי אתהלא היה מחמיא יותר להתקדם בדרגות כמו הרב.... הרה"ג...... רשכבה"ג....... ???
כמאמר הכתוב: "הכסף" יענה את הכל.....כלומר אם שילמת כסף"
@מעצב חסידי מזוית עיני שמתי לב כי אתה נושא מטען מכובד של 189 נקודות. איך "זכית" להישגים כאלו...?זה כשאתה בתגית אישית אתה יכול לבחור מי אתה
כלומר אם שילמת כסף"
אתה לא יכול לראות על מה זה ועל מה זה???@מעצב חסידי מזוית עיני שמתי לב כי אתה נושא מטען מכובד של 189 נקודות. איך "זכית" להישגים כאלו...?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: